Meglerinformasjon
Indre Østfold - Hobøl
Landbrukseiendom

"The Funny Farm", Karlstad Gård. En gård full av opplevelser og utenom det vanlige.

Holoveien 444, 1827 Hobøl
Prisantydning:
13 000 000 kr
 • Primærrom:287 kvm
 • Bruksareal:311 kvm
 • Soverom:5
 • Boligtype:Landbrukseiendom
 • Eieform:Eiet tomt
 • Kommunale avg:
 • Tomteareal:354 dekar
 • Byggeår:1700
 • Energimerking:Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Hva koster lånet?

Husk å bestille/laste ned prospekt så du kan stille godt forberedt på visning.

Visning:

Kontakt megler

Adresse:

Holoveien 444, Hobøl 1827

Velkommen

Velkommen til fantastiske Karlstad Gård i Hobøl, bedre kjent som "The Funny Farm". Gården er tilrettelagt som besøksgård og er en gård helt utenom det vanlige. Med gårdssalget følger det et innarbeidet populært konsept. The Funny Farm er en besøksgård med en mengde aktiviteter. Selger ser gjerne at kjøper "bærer stafettpinnen videre" med konseptet som besøksgård. På "The Funny Farm er det et yrende menneske- og dyreliv.  På "The Funny Farm" kan besøkende beskue en mengde spennende dyr og ellers benytte seg av aktivitetstilbud på gården. Gården er inspirert av 50 tallet og selve "hjertet" av gården er The Diner cafeen. The Diner, er en gårdkafé, inspirert og  innredet som en 50-talls amerikansk diner. Kaféen har vært drevet og holdes åpen i forbindelse med åpen gård. Her serveres de nydeligste hjemmelagde cupcakes, kaker, vafler, smørbrød samt varmmat. Foruten cafe-drift og besøksgård er det også en liten gårdsbutikk og inn på tunet virksomhet.

For introduksjon av aktiviteter og konseptet; The Funny Farm se følgende link til nettside;

 https://www.thefunnyfarm.no
Facebook: https://www.facebook.com/thefunnyfarm.no
Instagram: thefunnyfarm.no

Karlstad Gård har en blanding av eldre og sjarmerende bygningsmasse og bygninger som er oppført med nyere dato. Det fantastiske våningshus er opprinnelig fra ca. år 1700. De mange stuene/rommene i huset er har blitt oppusset, inspirert av konseptet, med et spennende interiør av regnbuens pastell farger. Videre er det et bryggerhus som ferdigstilt i 2006, stor låve med tilbygd driftsbygning fra ca. 1990, stabbur og et vognskjul med verksted. Det er også bygget garasje med leilighet. Bygningene og uteområder et tilpasset dagens drift hvor driftsbygningene huser mange spennende dyr. Her treffer man på alt fra søte og tamme mini griser, høner, Alpakkaer, lamaer, sauer, kuer, kaniner, gjess, katter, en lur Shetlandsponni, vakre påfugler, søte geiter, sosiale hunder og staselige hester. Jorden rundt tunet er benyttet til innhegninger og beiter for dyra. Kafeen er oppført i et tidligere produksjonslokale for oppdrett av kreps. Tunet ligger landlig til men dette er også en sentral beliggenhet. Her når man et stort befolkningsmessig marked innenfor en times kjøretur. Hobølelva renner idyllisk gjennom gården.

Beliggenhet

Funny Farm, Karlstad gård ligger ca. 10 minutters kjøring fra E6 mellom Moss og Vestby. Nærområdet består av andre gårdsbruk, men også boligområder med hus bebyggelse. Koselig og ryddig tun med pent opparbeidet hage og beplantninger. Eiendommen ligger fredfullt til for seg selv innerst på egen gårdsvei. Det er ingen andre boligeiendommer som benytter gårdsveien så trafikken som er, er den man lager selv eventuelt i forbindelse med åpen gård. Nærmeste nabo skimtes på andre siden av elven, ellers har ingen innsyn. I nærområdet er det flere eneboliger og boligfelt så nærmeste lekekamerat for barna er ikke langt unna. Beliggenheten med avstand til E6 og videre gjør at kjøretid til større byer og tettsteder er innenfor normal avstand.

Kjøretid til:
E6: ca. 10 min.
Vestby sentrum: ca. 14 min.
Moss sentrum: ca. 18 min.
Ski sentrum: ca. 24 min.
Askim sentrum: ca. 23 min.
Oslo sentrum: ca. 44 min.

Adkomst

Fra E6 ved avkjøring Son og Hølen:
Følg Osloveien (151) nordover og frem til Såner kirke. Ta til høyre videre inn i Hobølveien og følg denne i ca. 6 km. Ta til høyre inn i Skjellfossveien. Etter å ha kjørt over Hobølelva, ta til venstre inn i Holoveien. Etter ca. 1 km. går gårdsveien til Holoveien 444 inn til venstre.

"The Funny Farm"

Elsker du mennesker og dyr?
Tror du at naturen gir deg ekstra verdi i livet?
Ønsker du å leve av gården din?
 
 
The Funny Farm ble forsiktig startet i 2014. Pål og Pernille hadde en drøm om å lage Norges beste besøksgård med amerikansk diner! Vi kan trygt si at de har lykkes i å skape et møtested der man kan reise inn i en verden av farger, liv, dyre-kos og moro.
 
The Funny Farm er ikke bare besøksgård i helgene. Gården er også sertifisert som en "Inn på tunet" gård med tilrettelagte velferdstjenester som kvalitetssikret rehabilitering og arbeidstrening i ukedagene. Tjenestene skal gi mestring, utvikling og trivsel til de menneskene som trenger det. Det er rart hvordan dyr kan påvirke positivt i vanskelige situasjoner i livet.
 
Nå er tiden inne for å overlate gården til kreative, dyreglade og ikke minst menneskeglade personer. The Funny Farm selges som et konsept man kan jobbe med og utvikle videre. Det betyr at gården selges under forutsetning at alle dyr og gårdsutstyr er med på kjøpet. Dyra på gården er trygge, gode og litt av noen personligheter -oppvokst i et miljø med masse mennesker og liv.

Pål og Pernille håper at fremtidige eiere av The Funny Farm vil kjenne seg igjen i gleden av skaperlyst og å drive en gård som gjør en forskjell for barn, unge og voksne. Det ønskes primært at nye eiere tar over driften av besøksgården/Inn på tunet virksomheten som er godt etablert i lokalsamfunnet. De siste 4 årene har de begge kunnet jobbe på gården på fulltid.
 

Kanskje du er den som vil drive et sted der dyr og mennesker har et trygt og fint i samhold?

Karlstad Gård
Eiendommen består av ca. 128,1 dekar fulldyrket jord, ca. 212,2 dekar skog, og ca. 13,7 dekar gårdstun og annet. Totalt ca. 354 dekar.

Det dyrkbare arealet brukes av eier til dyrehold i form av innhegninger, beiter og forproduksjon. På gress slettene vandrer det en mengde vakre dyr. Selger er interessert i å selge hele eiendommen sammen med konseptet "The Funny Farm". Dette betyr at det vil være aktuelt å avhende det som faller naturlig inn under driften på gården sammen med salget av eiendommen Karlstad Gård, Holoveien 444 i Hobøl Gnr. 873 Bnr. 1 m.fl. i Indre Østfold kommune.

Eieren driftsform på gårdsbruket er spesiell og godt mottatt av så vel av publikum som offentlige instanser. Dyrskuene på eiendommen er meget populær, ikke minst blant de minste. Barn og voksne kan føle seg velkomne og kose seg på The Funny Farm. Et besøk på gården er gjerne lystbetont slik navnet tilsier. Her har man kunnet benytte seg av tilbudene og hygge seg med tiltalende servering i idylliske og eksotiske omgivelser. Utformingen av gårdstunet gir gode muligheter for å videreføre konseptet med The Funny Farm. Karlstad Gård kan således en ypperlig destinasjon for en kombinasjon av jobb- og bosted.

Selger har innarbeidet merkevaren "The Funny Farm" og har jevnlig annonsert åpen gård gjennom hele året. Billettsalget er tilrettelagt gjennom "The Funny Farms" egen nettside. Billettsalget er godt og det i høysesong ofte utsolgt. For tiden holdes gården åpen lørdag og søndag fr kl. 11 - 16. Konseptet går ut på å tilby en helt unik gårdsopplevelse for besøkende. Første helg i desember arrangeres julehelg og åpen gård. Selger av eiendommen ser for seg at kjøper også overtar "bedriften" med tilhørende rettigheter, inventar, utstyr og dyrebesetning.

Dagens eier er driver i tillegg til åpen besøksgård "Inn på tunet" virksomhet. Inn på tunet er tilrettelagte og kvalitetssikrede velferdstjenester på gårdsbruk. Godkjente gårder kan tilby aktiviteter som gir meningsfylt arbeid, mestring, utvikling og trivsel. Funny Farm er godkjent tilbyder av et bredt spekter av Inn på tunet velferdstjenester. Driverne har kunnet tilby arbeidstrening innen rus og psykiatri, dagplasser for folk med psykiske og fysiske funksjonshemninger og til skoleelever som trenger en alternativ skoledag. De har tilbudt omsorgstilbud tilrettelagt for den enkelte bruker. Dersom kjøper har de rette kvalifikasjoner anses det som sannsynlig at man kan videreføre denne type arbeid på gården, og at det vil være oppdragsgivere som kan være interessert i å inngå avtaler om slike tilbudsleveranser.

Det tilbys også overnatting på The Funny Farm, i form av hytte utleie. "The Funny Camp"

I gårdsbutikken "The Funny Shop" tilbys lokale og økologiske gårdsprodukter.

Hele eiendommen ligger samlet rundt gårdstunet og er kun oppdelt av Hobølelva. Arealet nord for Hobølelva har egen adkomstvei. Gårdstunet er ryddig og pent, med opparbeidet hage med trær og busker rundt. Gården og gårdstunet er tilrettelagt for dagens drift. Det er etablert stier, innhegninger og skilt, slik at publikum enkelt kan orientere seg. Tunet ligger fint og lunt til i landskapet, her kan man nyte stillheten og roen med dyrene, når man holder gården stengt for besøk.

Hobølelva renner idyllisk gjennom eiendommen, og man ser den godt fra tunet. I elven kan man både bade, fiske, krepse og padle. Det er et stort dyreliv rundt elva med bever, hegre, musvåk, elg, rådyr osv. Ved tunet er det også etablert en hyggelig andedam. Det er gode jaktmuligheter, og eiendommen har fellingstillatelse til ett rådyr og en bever, samt andel av elg.

Arealet på gården er inndelt som følger:

Fylldyrka jord: ca. 128,1 dekar. Arealene er dels flatlendte, dels hellende, hovedsakelig svakt mot vest og syd. Hele arealet er systematisk grøftet, hovedsakelig i perioden 1950-1970 og med meget god grøftevirkning. Dette legger godt til rette for gode og stabile dyrkingsforhold. Eiendommen har eget vanningsanlegg som i hovedsak kan vanne hele arealet.

Skogsareal: ca. 212,2 dekar.

Gårdstun og annet: ca. 13,7 dekar.

Totalt areal er ca. 354 dekar.

Tunet
Tunet består av følgende bygninger;
Våningshus, bryggerhus, Garasjebygning med innredet leilighet, Driftsbygning (låve med tilbygg innredet til café), vognskjul med stallbåser, geitefjøs og verksted, stabbur, salgsbu "The Funny Shop" og hytta "The Funny Camp" samt diverse mindre bygg som utegangsstaller/leskur, drivhus etc.

Innhold og standard

Våningshuset på gården er en sjarmerende stor bolig opprinnelig fra ca. år 1700. Huset er tilbygget ca. år 1960 med stue del på østsiden og i 1982 med gang, bad og bod. Mye av det gamle i huset er bevart på en fin måte som gir huset sjel. Boligen har vært igjennom en modernisering i senere år med bl.a. oppgradert bad, vaskerom og tilbygget overbygget terrasse mot syd. Kjøkken var nytt i år 2015 og det er installert en stilig vedovn på kjøkkenet som gir lun og god varme. I alle rom er det relativt nymalte overflater i spenstige farger.

Våningshuset (p-rom 289 ??kvm.):
1. etasje: Hall m/trapp, entré, kjøkken, gang, to bad og 3 stuer og et soverom. ca. 147 kvm. 
2. etasje: Trapperom, stue og 4 soverom. ca. 98 kvm.
Loft: Trapperom og et innredet rom på ca. 22 kvm. Ellers bod-rom.
Sum bygning: Bra. ca. 311 kvm.

Hovedhuset på Karlstad er rundt 300 år gammelt, men med en rekke tilbygg og oppgraderinger i løpet av årene. Huset har et stort areal i etasjene, hvor både kjøkken, bad og stuer i 1. etasje er meget romslige. Sikringsskapet er oppgradert med automatsikringer, ellers er el-anlegg og røropplegg av eldre dato. Taktekkingen ble lagt om i ca. 1980, og ytterveggen i 1. etasje mot tunet fikk i 2013 ny kledning og tre nye vinduer. 

Bryggerhuset (Byggeår 2006 BTA. ca. 54 kvm.) (ikke bygge godkjent som bolig)
1. etasje: Stue/kjøkken, bad/vaskerom og 2 soverom.

Bryggerhuset ble oppført og ferdigstilt i perioden 2004-2006 etter at et eldre bryggerhus ble revet. Bryggerhuset er i senere år tilbygget med et soverom. Både el-anlegg og røropplegg er fra byggeåret. Bryggerhuset har en god standard og fremstår som et koselig lite hus med en 3-roms leilighet. På kjøkkenet er det hvitmalt innredning i god stand, og en liten peisovn. Badet har belegg på gulvet og flismønstrede laminatplater på veggene. Badet har dusjkabinett, toalett og servant i benk, og også opplegg for vaskemaskin.

Driftsbygning:
Brutto grunnflate: ca. 327 kvm.
Tilbygg fra ca. 1990 inneholder café-lokale med kjøkken og toalettrom.
Opprinnelig låve inneholder hønsehus, fjøs, og høyloft.

Vognskjul:
Brutto grunnflate: ca. 186 kvm.
Bygningen inneholder gårdsverksted som er isolert, geitefjøs og stall.

Stabbur (BTA. 74 kvm):
Brutto grunnflate: ca. 32 kvm. Bygningen er over halvannen etasje.
1. etasje inneholder to rom, og ett rom i 2. etasje. Bygningen benyttes for tiden som kaldlager for mindre lagergods og kalkunfjøs. Men her er det muligheter for innredning og oppgradering til en hyggelig stabburstue. I stabburet er det en del eldre antikk og løsøre, og bygget er for det meste intakt fra gamledager.

Salgs-bu "The Funny Shop"
Salgsbu inneholder et butikk-rom.

Garasje/bolig (BTA ca. 90 kvm.) (ikke bygge godkjent som bolig)
1. etasje 45 Stue/kjøkken
2. etasje 45 Bad/vaskerom, gang, 2 soverom

Bygningen fremstår som et lite hus med en moderne 3-roms leilighet. I første etasje består av en åpen stue/kjøkken- løsning. Kjøkkenet god benkeplass av type Ikea. Bad i 2.etg med dusj, innredning med vask, uttak til vaskemaskin og tørketrommel samt 2 soverom.

Skoghytte (BTA. 24 kvm)
Inneholder et rom med hems. Hytta er innredet med åpen kjøkkenløsning/ stue/ soveplass samt sovehems.

Oppvarming, piper og ildsteder

Bolighuset har ett pipeløp. Oppvarmingen ved vedfyring. Boligen har 2 peisovner, fra 2017 og 2022. Det er 2 vedovner i 2.etg og 1 på loft, disse er ikke i bruk (se tilstandsrapport). Ellers elektrisk oppvarming.
Bryggerhuset har også en pipe og varmes opp med vedfyring og elektrisk (varmekabler). I verkstedet i vognskjulet er det egen røykpipe.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanens arealdel er definert til et landbruk, natur og friluftsområde, samt reindrift (LNFR) Bruk og vern av sjø og vassdrag med tilhørende strandsone, Nåværende. LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag, Nåværende.

Odel - Konsesjon

Det er konsesjonsplikt i henhold til konsesjonsloven. Det er kjøpers risiko og kostnad å oppnå konsesjon. Utfyllende informasjon om konsesjonsrisikoen står beskrevet i salgsoppgaven.
Det er ikke opparbeidet odel på eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker all advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen tegnes senest på kontraktsmøtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

Oppgjør

Kjøpesum og kjøpers omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være innbetalt til eiendomsmeglers klientkonto senest dagen før avtalt overtakelse. Hvis kjøper ikke ønsker en hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, må det tas forbehold om dette i budet

Tilbud om lånefinansiering og forsikringer

Landkreditt Bank kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos oss lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Landkreditt Forsikring kan gi deg forsikringstilbud på eiendommen du velger å kjøpe. Samler du flere forsikringer hos Landkreditt Forsikring, kan du få inntil 23% rabatt.

Landkreditt Bank og Forsikring er lokalt til stede i store deler av Norge og tar gjerne bank- eller forsikringspraten hjemme hos deg.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post eller SMS til ansvarlig megler på oppdraget. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett hvor legitimasjon og signatur bekreftes ved å benytte e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser anbefales derfor å ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers eventuelle mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3. Det er vedtatt endringer i avhendingsloven som trådte i kraft 01.01.2022. Som følge av endringene vil det gjelde ulike regler, om kjøper er en forbrukerkjøper eller ikke. Dette er redegjort for nedenfor: Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*: * Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye. Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges "som den er" eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.
Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen. Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.
Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått. Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers "egenandel"/ "egenrisiko"), om ikke annet er sagt i loven. Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.

Følgende gjelder ved salg til noen som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet (ikke-forbrukerkjøper): Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper selges eiendommen "som den er". Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: Endå eigedomen er selt 'som han er' eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon. I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

Matrikkeinformasjon

 • Gårdsnummer: 873
 • Bruksnummer: 1
 • Fylkesnummer: 31
 • Fylkesnavn: Østfold
 • Kommunenummer: 3118
 • Kommuneområde: Indre Østfold - Hobøl
Les mer