Stor innholdsrik enebolig/generasjonsbolig, nydelig utsikt over Vansjø og garasje med stallbåser.

Rosveien 672 og 674, 1593 Svinndal
Prisantydning:
5 490 000,–
 • Primærrom: 367 kvm
 • Bruksareal: 430 kvm
 • Soverom: 6
 • Boligtype: Enebolig
 • Eieform: Eiet tomt
 • Kommunale avg: 7579
 • Tomteareal: 3 778 kvm
 • Byggeår: 1974
 • Energimerking: Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E
Hva koster lånet?

Velkommen

Velkommen til Rosveien 672 og 674

- Dels oppusset, stor enebolig.
- Gode muligheter - hybel i u.et.
- To garasjer, én med stallbåser.
- Terrasser på til sammen 110 kvm.
- Usjenert, solrik tomt på 3,7 mål.
- Flott utsikt utover Vansjø.
- Boligen har to inngangspartier.
- Kjøkken med spiseplass.
- Fire stuer, tre med ildsted.
- Tre bad, ett er oppgradert i år.
- Badstue, wc-rom og vaskerom.
- Seks soverom, ett med utgang.
- Fire lagringsboder i underetasjen.
- Oppvarming med varmepumpe.

Beliggenhet

Rosveien 672 ligger meget landelig og usjenert til i Våler Kommune. Eiendommen ligger sentralt til med kort vei til de største byene i Østold. Fra Eiendommen og ut til E18 tar det ca. 40 minutter med bil. Derfra videre til Oslo tar det en snau time, til Ørje er det ca. 29 minutter. Fra eiendommen til Sarpsborg tar det snaue halvtimen omtrent det samme til Moss. Fra Moss til Oslo tar det ca. 40 minutter.
Eiendommen har strandlinje ned til Vansjø og til Rosefjorden. Vansjø byr på en helt unik idyll. På sommerstid kan man ta sin egen båt til Moss eller for de sprekeste kanskje en padletur. Vansjø er en del av Mossevassdraget som strekker seg fra østmarka i Oslo i nord til raet gjennom Østfold i sør. Vansjø ligger langs raet, lengst sør i vassdraget, og har utløp i Mosseelva som renner ut i Oslofjorden i Moss. Med en samlet strandlinje på ca. 250 km og et areal på 36,9 km², er Vansjø Østfolds største, og Norges 35. største (33. om ikke man tar med innsjøer som strekker seg inn i Sverige) innsjø. Vansjølandskapet er fullt av fjorder, øyer, holmer og sund, og innbyr til friluftsliv og naturopplevelser. I alt 17 forskjellige fiskearter er registrert i Vansjø og innsjøen byr også på et rikt fugleliv.

Adkomst

For å komme til denne idylliske plassen må man igjennom et skogslandskap og noen smale veier. Eiendommen er den nest siste og ligger nesten helt innerst i Rosveien, nærmest vannet. Fra hovedveien, riksvei 115, er det ca. 10 minutters kjøring inn til eiendommen. Ved fellesvisninger vil det være skiltet fra hovedveien og inn til boligen. Se vedlagt kart for nærmere adkomst.

Jord, skog og tun

Eiendommen er på 3778 kvm og ligger solrikt og helt usjenert til i grønne omgivelser, med flott utsikt til Vansjø. Tomten er opparbeidet med naturlig vegetasjon; trær, busker, fjell og gress, hvor det er gode muligheter til å skape hyggelige uteplasser.
Det er to garasjer på tomten, den ene med stallbåser, og det er mulighet for leie av beiteområde, noe som gir det hele litt småbrukspreg. Videre har boligen to terrasser på henholdsvis ca. 70 kvm og 40 kvm, den største med noe kryssrekkverk. Her innbys det til late sommerdager i solen.

Jakt

Det meste av jaktmulighetene i kommunen er hos private grunneiere. De fleste leier ut til faste jegere. I Vansjø kan du kjøpe jakt på Inatur. Nylig er det åpnet for spennende gåsejakt også. Det er en rakst voksende gåsebestand i Vansjø. Vansjø Grunneierlag tilbyr jakt på gjess og ender i naturskjønne omgivelser i hjertet av Østfold. Vansjø har gode bestander av ender og gjess som kan gi en spennende jakt! Jakten foregår kun på vann. Kontakt Svinndal Jeger og Fiskerforbudn for evt. ytterligere informasjon eller se www.inatur.no. Jaktkort for rådyr og annet småvilt kan kjøpes for 1 uke (man - søndag). Kommunen selger jaktkort for 3 teiger: Slåttemyr, Gudøya og  Gressøya.

Innhold og standard

Planløsning

U. etasje: Gang, bad, badstue, 2 soverom, stue, wc, fyrrom og 4 boder.
1. etasje: 2 entreer, hall, gang, 4 soverom, 2 bad, vaskerom, kjøkken, 2 stuer, peisestue og kjølerom.

Entré
Boligen har to entreer i første etasje, den ene med høyreist sidevindu til ytterdør. Denne entreen er romslig og pent innredet med store, naturfargede gulvfliser, panelt tak og hvite vegger.
 
Spisekjøkken
Kjøkkenet ligger i første etasje og har god plass til spisebord ved vinduene. Kjøkkeninnredningen fremstår som solid og er designet med fin lagringsplass i blant annet takoppbygde skap. Innredningen har profilerte fronter i lys naturfarge og benkeplate som ender i en barløsning med oppbevaring på to sider.
 
Kjøkkenet har dobbel vaskekum i kompositt, rødbrune fliser over benk og benkebelysning. Av hvitevarer medfølger stekeovn, keramisk koketopp, oppvaskmaskin og ventilator, alt integrert. Boligen har et kjølerom i samme etasje.
 
3 stuer og kjellerstue
I første etasje er det tre fine stuer, med peis og peisovn i to av stuene. Hovedstuen er ekstra stor, her er det rikelig med muligheter for sosiale tilstelninger med gode soner til møbelgrupper. Midt i rommet leder trappen ned til underetasjen.
Store vindusflater til gulvet opprettholder nydelige lysforhold og flott utsikt over Vansjø, og det er skyvedør til terrasse fra alle stuer. Rommene har eikeparkett på gulv og hvite vegger, og to av stuene har panelt tak med downlights.
Kjellerstuen har glassfasade på to sider som visuelt trekker naturen inn i rommet, og det bys på nydelig utsikt. Stuen har teppegulv, hvitmalt tak med downlights, samt pipemur med teglstein og grueløsning. Vegger ellers har brede, brune panelplater.
 
Bad/wc/vaskerom
Boligen har tre bad, et vaskerom og et separat wc-rom. I tillegg er det badstue. To av badene ligger i første etasje, det ene med lys beige fliser på gulv og vegger, derav enkelte veggfliser med dekor. Det er romslig innredning i furu bestående av servantskap, veggskap med glassdører og et høyskap. Videre finnes toalett, dusjnisje og et innfliset badekar.
 
Bad 2
Det andre badet i etasjen ligger i forbindelse med hovedsoverommet. Badet har downlights i panelt tak og fliser i harmonerende farger på øvrige overflater. Det er innfliset speil på veggen over massasjebadekar, samt servantinnredning.
 
Bad 3
Det tredje badet ligger i underetasjen tilknyttet badstuen. Badet er nytt og har fliser på gulv og vegger. Rommet er utstyrt med dusjgarnityr.
 
Vaskerom
Vaskerommet ligger i første etasje og har flissatt gulv, samt vegger med hvite panelplater. Det er skapinnredning med profilerte fronter og vaskekum i benk, hvor det under benken er nisje til vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Eneboligen har totalt seks luftige soverom; fire i første etasje og to i underetasjen. Det store hovedsoverommet i første etasje ligger med store glassflater mot Vansjø og har eget bad. Det er fire boder i underetasjen som gir rikelig med lagringsplass.
 
Oppvarming - Teknisk
Boligen er oppvarmet med gulvvarme i første etasje, i oppusset del mot sør og på bad. Det er ellers luft-til-luft varmepumpe, peisovn i stuen i tilbygd del, samt grue i stue i første etasje og i underetasjen. Ventilasjonen er basert på mekanisk avtrekk. Varmtvannsberederen er plassert i fyrrom i underetasjen. Elskapet har automatsikringer.

Oppvarming, piper og ildsteder

Elektrisk oppvarming. Det er montert gulvvarme i 1. etasje i oppusset del av boligen mot sør og i baderom.
Luft til luft varmepumpe.
Vedfyring. Det er innmurt parafin/oljetank i kjelleren. Eier opplyser at denne er tatt ut av drift.
Det er åpen peisgrue i stuen i 1. etasje og i underetasjen. Rentbrennende peisovn i stuen i tilbygget del.
Det er montert automatsikringer.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et uregulert område. Kommuneplanen gjelder; Kommuneplan Våler 2011-2023. Kommuneplanens arealdel. Plan nr. 013701. Ikrafttredelsesdato 30.06.2011. Arealformål; LNFR areal fro nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag.

Diverse

Da det ikke er ajourført målebrev for eiendommen er oppgitte areal kun å betrakte som et omtrentlig areal, og hverken selger eller oppdragstaker kan innestå for at dette er korrekt. Oppgitte arealer er innhentet fra kommune og evnt. takstmenn. Vasking og rydding: Eiendommen selges slik den fremstår ved visning. Boligen(e) overtas ryddet og rengjort, øvrige bygninger og utearealer overtas som det fremstår ved visning og vil ikke bli ytterligere ryddet eller rengjort. Selger forbeholder seg retten til å ta med seg det han ønsker av løsøre og tilbehør. Etter bransjenormen medfølger ikke hvitevarer, hverken integrerte eller frittstående, dersom det ikke er spesifisert i salgsoppgaven. Selger kan allikevel på eget initiativ velge å la hvitevarer medfølge.
I forbindelse med salg av gårdsbruk er det ofte naturlig at også en del av gårdens tilbehør som ikke er en del av den faste eiendommen, overdras til ny eier. Det kan være seg privat løsøre som ikke er en del av næringsvirksomheten selger har drevet og deter heller ikke gjenstander som er tilpasset/tilknyttet den faste eiendommen på en slik måte at det er å regne som tilbehør iht. avhendingsloven. Dette kan omfatte hvitevarer, husgeråd og en del antikviteter både som møbler, hageredskaper og enkeltgjenstander. Ved salg av gårdsbruk er det ofte naturlig at også en del redskap overdras. Disse redskapene og verktøyet kan ha virket i gårdens næringsvirksomhet. Videre kan det også være aktuelt å avtale overdragelse av eventuell dyrebesetning, kvoter, omløpsmidler, fôrlager mm. I en del gårdssalg har ofte selger utarbeidet en oversikt over hva slags løsøre, redskap mm. som kan tenkes overdratt etter nærmere avtale.
Alle gjenstander vil i så fall overtas i den stand de er. Konferer med eiendomsmegler om hva status for denne gården er. Ved kjøp av gård hvor den totale kjøpesummen omfatter gårdens tilbehør som ikke er en del av den faste eiendommen, vil dette spesifiseres i egne kjøpekontrakter. Verdisettingen avtales mellom partene og skal beregnes på antatt normale markedsverdier og evnt. takstverdier. Verdien av gårdens tilbehør er ikke inkludert i prisantydningen.

Odel - Konsesjon

Det er ikke Odel eller konsesjonsplikt i henhold til konsesjonsloven. Siden eiendommen er på over 2 mål må kjøper fylle ut et egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet som godkjennes av kommunen. Eiendomsmegler vil bistå med dette.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker all advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har ingen egenandel. Forsikringen tegnes senest på kontraktsmøtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

Oppgjør

Kjøpesum og omkostninger skal være innbetalt til meglers klientkonto før overtagelse. 10 % av kjøpesummen forutsettes innbetalt som forskudd ved underskrift av kjøpekontrakt. Forskuddsbeløpet må være fri kapital, dvs. at det til innbetaling av forskuddsbeløpet fra långiver ikke må være knyttet vilkår som medfører at selger ikke kan disponere beløpet Forskuddsbeløpet blir stående på meglers klientkonto frem til beløpet kan disponeres av selger i.h.h.t. rundskriv fra Finanstilsynet nr. 7/2014 punkt 3.3 3. ledd. Selger opptjener renter på beløpet fra kontraktsdato. Hvis kjøper ikke ønsker en hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, må det tas forbehold om dette i budet.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post eller SMS til ansvarlig megler på oppdraget eller til faksnr. 69 10 17 81. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett hvor legitimasjon og signatur bekreftes ved å benytte e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser anbefales derfor å ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: Endå eigedomen er selt 'som han er' eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Matrikkeinformasjon

 • Gårdsnummer: 61
 • Bruksnummer: 9
 • Fylkesnummer: 30
 • Fylkesnavn: Viken
 • Kommunenummer: 3018
 • Kommuneområde: Våler (viken) - Våler