Meglerinformasjon
Hjartdal - Sauland
Hyttetomt

Tuddal | Regulert hyttefelt i Tuddalsdalen med 35 hyttetomter. Beliggende mellom Sauland og Flugonfjell i Tuddal

Tuddalsvegen, 3692 Sauland
Prisantydning:
3 500 000 kr
  • Primærrom:
  • Bruksareal:
  • Soverom:
  • Boligtype:Hyttetomt
  • Eieform:Eiet tomt
  • Kommunale avg:
  • Tomteareal:86 dekar
  • Byggeår:
  • Energimerking:
Hva koster lånet?

Husk å bestille/laste ned prospekt så du kan stille godt forberedt på visning.

Visning:

Visning ved selvsyn

Adresse:

Tuddalsvegen, Sauland 3692

Velkommen

Velkommen til Tuddalsdalen hvor det er regulert 35 hyttetomter på en eiendom på 86,5 mål. Tomteområdet er er rå-tomteområde som ikke er opparbeidet. Området ligger ca. 7 km fra Sauland sentrum og vest for elva Skogsåa. Hele planområdet ønskes solgt videre som et utviklingsprosjekt.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et naturskjønt område med kort avstand til Flugonfjell og Sauland sentrum og ligger ca. 315 m.o.h. Det tar ca. 10-15 minutter med bil til til Flugonfjell skiheis. Videre byr området på milevis med oppkjørte skiløyper i både skog- og høyfjellsterreng. Tuddalsområdet er et yndet tur- og feriemål med flere veletablerte hyttefelt. Videre byr området på mye friområder med spredte hyttefelt. Tuddal ligger på solsiden av Gaustatoppen, og naturen vakker med fjelltopper, skog, høyfjell, fiskevann og elver.

Avstand til byer:
Notodden - ca. 40 min
Kongsberg - c.a 1 t og 8 min
Drammen - ca. 1 t og 40 min
Skien - 1 t og 40 min
Asker - 1 t og 50 min
Oslo - 2 t og 10 min
Tønsberg - ca. 2 t og 10 min.

Adkomst

Planområdet har adkomst fra Tuddalsvegen som går langs med eiendommen.

Reguleringsforhold

Tomteområdet er regulert til fritidsbebyggelse og har mulighet for 35 hyttetomter. Det ligger til grunn en detaljreguleringsplan over eiendommen. Endelig vedtatt arealplan 23.10.2013. Planidentifikasjon 92. Kommuneplan med Planidentifikasjon: 2013001
I forbindelse med planen er det gitt dispensasjon fra reguleringsplan for etablering av massedeponi i regulert fritidsformål
(LNFR), vann og avløpsanlegg, renovasjon og veier. (se vedlagt disp vedtak).

Utdrag fra reguleringsplanen:
5.5.1 Felles føresegner
a) I byggeområde skal vegetasjons- og terrengbehandling ha som hovudmål å bevare særpreget og fremme rekreasjonsverdien. Vegetasjon kring tomtegrenser skal i størst mogeleg grad takast vare på.
b) Alle bygningar skal vere av tre med ståande og/eller liggjande kledning eller tømmer, eller ev. anna materiale forblenda med naturstein. Bygningane skal ha mørke jordfarger. Tak skal tekkast med torv eller tretak.
c) Bygningar skal plasserast og utformast slik at dei fell naturleg inn i landskapet og bygningsmiljø.
d) Som hovudregel skal møneretning for hovudbygg ligge parallelt med høgdekotene.

5.5.2 Fritidsbustadar, Bf
a) Tak skal vere saltak (gjennomløypande mønetak), takvinkel 24-34 grader Max. mønehøgde på hovudbygg er 5 m, max mønehøgdde for uppstugu er 6 meter frå topp grunnmur. Max. mønehøgde på sekundærbygg er inntil 4,0 m frå topp grunnmur.
b) Utnyttingsgraden på tomtene er maksimalt 150 m2 BYA, eksklusive parkeringsplassar.
c) Det skal opparbeidast 2 parkeringsplassar for kvar eining over 80 m2 og 1,5 plassar per eining under 80 m2 på tomta.

Se vedlagte reguleringsplan for komplette reguleringsbestemmelser.

Selgers posisjon

Tuddalsdalen Hyttefelt AS eies av ett selskap. Det 100% av aksjene i aksjeselskapet Tuddalsdalen Hyttefelt AS som selges. Ved fastsettelse av kjøpesummen for aksjer i eiendomsselskap tas det utgangspunkt i en omforent eiendomsverdi, som normalt gjenspeiler eiendommens markedsverdi. Det kan ligge aktiva og passiva og latente forpliktelser i selskapet utover selve eiendommen, og det må derfor gjøres tillegg og fradrag for eiendeler og gjeld og øvrige posisjoner, som ikke kan knyttes til eiendomsverdien. Den endelige kjøpesummen for aksjene vil være eiendomsverdien med tillegg for eiendeler og med fradrag for gjeld. Det skal ikke betales 2,5% dokumentavgift til staten ved salg av aksjeselskap.

Due dilligence
Kjøper oppfordres til å gjennomføre en normal tidsbegrenset due diligence for å verifisere den informasjon som er mottatt i salgsprosessen.
Budgiver kan kun gjøre forholde gjeldende dersom budgiver gjennom due diligence skulle avdekke vesentlige negative avvik fra den
informasjon som er gitt, eller andre forhold av vesentlig negativ betydning for eiendommen. Dersom budgiver som følge av due diligence
gjennomgåelsen gjør gjeldende krav om endrede betingelser for kjøpet i forhold til tilbudet, står selger fritt til å akseptere/avslå de endrede vilkår.
Budgiver kan ikke senere gjøre gjeldende som feil/mangel noe som ble eller burde blitt oppdaget gjennom due diligence. Det forutsettes
at budgivere gjennomgår det fremlagte salgsmateriale og foretar befaring av eiendommen før bud inngis. Selskapet og Eiendommen selges "as-is". Eventuelle finansieringsforbehold forutsettes å fremgå av budet

Konsesjon

Det er ikke konsesjonsplikt i henhold til konsesjonsloven ettersom det er aksjene i selskapet som selges. Dersom eiendommen skal tinglyses over på et annet selskap eller en privatperson må det fylles ut egenerklæringsskjema for konsesjonsfrihet.

Boligkjøperforsikring

Salget ansees som næring og det vil ikke være tilgang til å tegne boligkjøperforsikring.

Oppgjør

Kjøpesum og kjøpers omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være innbetalt til eiendomsmeglers klientkonto senest dagen før avtalt overtakelse. Hvis kjøper ikke ønsker en hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, må det tas forbehold om dette i budet

Tilbud om lånefinansiering og forsikringer

Landkreditt Bank kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos oss lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Landkreditt Forsikring kan gi deg forsikringstilbud på eiendommen du velger å kjøpe. Samler du flere forsikringer hos Landkreditt Forsikring, kan du få inntil 23% rabatt.

Landkreditt Bank og Forsikring er lokalt til stede i store deler av Norge og tar gjerne bank- eller forsikringspraten hjemme hos deg.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post eller SMS til ansvarlig megler på oppdraget. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett hvor legitimasjon og signatur bekreftes ved å benytte e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser anbefales derfor å ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers eventuelle mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.
Det settes som forutsetning at salget gjøres til noen som hovedsakelig handler som ledd i næringsvikrsomhet(ikke-forbrukerkjøp).

Når kjøper ikke er forbrukerkjøper selges eiendommen "som den er". Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
Endå eigedomen er selt 'som han er' eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon. I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

Matrikkeinformasjon

  • Gårdsnummer: 68
  • Bruksnummer: 29
  • Fylkesnummer: 40
  • Fylkesnavn: Telemark
  • Kommunenummer: 4024
  • Kommuneområde: Hjartdal - Sauland
Les mer