Meglerinformasjon
Sandefjord - Kodal
Landbrukseiendom

Nomme Gård Kodal | Idyllisk småbruk på 123 daa m/nyere enebolig, sidebolig, sauefjøs, stall, hytte og drivhus på 24m2

Holmeneveien 81, 3243 Kodal
Prisantydning:
9 800 000 kr
 • Primærrom:228 kvm
 • Bruksareal:304 kvm
 • Soverom:5
 • Boligtype:Landbrukseiendom
 • Eieform:Eiet tomt
 • Kommunale avg:8979.5
 • Tomteareal:123 dekar
 • Byggeår:2008
 • Energimerking:Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Hva koster lånet?

Husk å bestille/laste ned prospekt så du kan stille godt forberedt på visning.

Visning:

28.09.2022 17.00 - 18.00

Adresse:

Holmeneveien 81, Kodal 3243

Velkommen

Velkommen til Nomme Gård i Kodal. Et idyllisk småbruk med to boliger, flott sauefjøs, hønsehus og stallplasser. Her kan du virkelig leve ut småbruksdrømmen i skjønne omgivelser. Å kjøre inn til tunet gir følelsen av å komme til et «Torp», med fine hager, inngjerdede beiter og velholdte bygg med kvalitet i alle materialvalg.

Alt er tilrettelagt for dyrehold, enten det er hest, hund, høner eller sau. Eller kanskje er det egendyrket mat og bakst som er drømmen? Vel, med kjøkkenhage, drivhus og bakerovn er det gode muligheter for det.

Våningshuset ble ombygd fra garasje/uthus til en fantastisk enebolig i 2017/2018. I tillegg har den andre eneboligen alt man trenger og kan leies ut. Litt ovenfor tunet er det en sjarmerende hytte; et supert gjestehus med kjøkken og stue med peis. Det er gjort store oppgraderinger på eiendommen, blant annet nytt borehull for vann med ny trykktank, pumpe og rensesystem.

Beliggenhet

Eiendommen ligger usjenert og idyllisk til i skogen, ca. 12 minutters kjøretur fra Kodal i Sandefjord kommune. Naturen er vakker med skogkledde åser, og turmulighetene på og rundt eiendommen byr på rekreasjon på helårsbasis. Det er også bekker og små vann i omkringliggende skog.

Goksjø er et idyllisk vann som ligger noen kilometer unna, og byr på bading og fiske sommerstid. Det er også fine turmuligheter rundt vannet, og på vinteren kjøres det opp milevis med skiløyper i området.

Skoler og barnehager finnes i Kodal og Andebu. I Kodal er det lekeplass, ballbinge og idrettsanlegg. Andebu har ballbane, idrettsanlegg, gokartbane, svømmehall, og en nyere bydelspark med skatebane, utescene, klatrefrisbee og lekeområde.

Alle bymessige fasiliteter med shopping, servicetilbud og kulturtilbud finnes i Sandefjord sentrum, under en halvtimes kjøretur unna. Langs kysten er det idyllisk kyststi og en rekke badeplasser. Området er et eldorado for vannsport både på og under vann. Og for golfentusiaster byr Sandefjord Golfklubb på en flott, 18-hulls golfbane på Marum.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Spar Kodal. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Sandefjord sentrum hyggelige handlegater og Hvaltorvet kjøpesenter. Fra Sandefjord går det også daglige avganger med båt til Strømstad, noe som gir mulighet for hyggelig grensehandel.

Utover skoletransport er det ikke kollektivtilbud i området. Ved å benytte bil tar det ca. 12 min til Kodal sentrum, 27 min til Sandefjord sentrum og Sandefjord lufthavn, samt 30 min til Larvik og 40 min til Tønsberg.

Fra eiendommen er det skoleskyss til Kodal barneskole og Andebu ungdomsskole. Kommunen har mange barnehager, og nærmest ligger Kodal barnehage. Videregående skoler finnes i både Sandefjord og Larvik.

Kort fortalt
- Småbrukseiendom på 123,8 mål
- Vesentlig oppgradert hovedhus og eldre enebolig
- Flott sauefjøs og stallplasser
- Oppgradert hønsehus, revesikker utegård
- Koselig hytte litt ovenfor tunet
- Gode solforhold, sørvendte hager
- Kjøkkenhage og drivhus
- Hovedhus har standard fra 2008/2018
- Store terrasser til begge boliger
- Fantastisk hovedkjøkken med nyere bakerovn
- Våningshuset har tre stuer flotte stuer og et fantastisk uteområde

Uteområde
Eiendommen har et areal på 123 ,8 dekar som i all hovedsak er skog. Gårdstunet er dog åpent og idyllisk med plen og gressbeiter rundt husene - man får følelsen av å kjøre inn på et «Torp». Hverdagens travelhet distanseres og skuldrene senkes. En nydelig småbrukseiendom!

I tillegg til våningshuset og eneboligen er det oppført et flott sauefjøs, stallplass til hester, oppgradert hønsehus og en egen hytte litt lenger opp fra tunet. Eneboligen har sin egen hage med plen og diverse beplantninger, samt en stor, sørvendt treterrasse foran hele boligens sørside. Fra terrassen er det trapp opp til boligens inngangsparti.

Hagen utenfor våningshuset har vakre blomster, prydbusker, plenareal med god tumleplass, samt drivhus og kjøkkenhage. Utenfor stuen, på boligens sørside, er det adkomst til en støpt markterrasse over to nivåer. Terrassen er markisolert og belagt med teglstein i 2019, ment for utebruk. Her er det nydelig å sitte i solveggen å nyte synet av hagen og beite. Det er god plass til utegruppe, grill og solstoler.

I nyere tid har sauefjøset fått nytt trykkimpregnert tretak. Det er også montert ny dobbel låvedør for å muliggjøre møkking og vasking av fjøset. Videre er det montert ny plassinndelt eteplass for maks 10 vinterfora søyer, samt innlagt automatisk vannstasjon med varmekabler. Vindu er satt inn for bedre lys. Bygningen har fått ett strøk tjæremaling, og dører og porter er malt.

Hønsehuset har fått nytt tak med ny teglstein, 20 cm isolasjon og nye renner. Én vegg er kledd om og huset er malt. Hønsegården er revesikker, og har delvis tak for utegang året rundt.

Parkering
Biler, redskaper og hengere kan parkeres inne på gruset gårdstun. Det er tinglyst veirett over naboeiendom inn til gården, og deling av utgifter for brøyting har vært praktisert.

Adkomst

Fra Hvitsteinveien tar du inn på Holmeneveien og følger denne ca. 1,6 kilometer til du kommer til tunet. Det vil bli skiltet med visningsskilt når det er annonsert visning.

Jord, skog og tun

Eiendommen er på ca. 123,9 dekar og består av 14,4 dekar innmarksbeite, 100,5 dekar produktiv, 5 dekar annet markslag og 4 dekar bebygd areal ihht. Nibios Gårdskart.

Mye av skogen er betenet som blandingsskog og barskog med en høy, og særs høy bonitet. mindre del av skogen er betegnet som blandingsskog og lauvskog med middels bonitet.
Et område på 4 dekar vest for tunet er et registrert MIS område i skogen.

Det er registrert en tvisteteig som grenser til eiendommen i øst på 5 dekar.

Jakt

Det er småviltjakt på eiendommen. Forøvrig er ikke eiendommen med i et jaktlag eller vald.

Innhold og standard

Hovedhus - BRA 156 kvm
Våningshuset ble oppført som uthus i 2008, med innredet andre etasje. I 2017/18 ble huset ominnredet til bolig. Det er gjort betydelige oppgraderinger på boligen med etterisolering, flere nye vinduer, isolering og støping av gulv, isolering av tak og nytt kjøkken. Her er det kvalitet i materialvalgene hele veien. Boligen er holdt i en landlig, sjarmerende stil med malte panelvegger og tak, heltre gulv, sprossevinduer og profilerte lister.

1. etasje, P-rom 74 kvm: Entré, gang m/trapp, kjøkken, stue, spisestue og vaskerom.
2. etasje, P-rom: 68 kvm: Stue, 2 soverom, tekjøkken, bad/wc/vaskerom og gang m/verandadør.
S-rom 1. etasje, 14 kvm: teknisk rom og utebod

Entré: Boligen har et hyggelig, overbygd inngangsparti på østveggen, med tofløyet inngangsdør som har sprossevinduer i overkant. Entreen har pent mønstrete gulv i okerfarge som matcher inngangsdøren. Veggene har malt panel og det er montert hylle med klesheng. Fra entreen er det skyvedør inn til en romslig gang.

Kjøkken: Boligen har et stort, hyggelig kjøkken i første etasje og et enkelt tekjøkken i andre etasje. Tekjøkkenet har plassbygget innredning med benkebeslag av rustfritt stål. Overskap har finerte fronter og det er plass til kjøleskap.

Hovedkjøkkenet har innredning fra 2018 med plass til gasskomfyr. I tillegg er det en vedfyrt komfyr i kjøkkenet, samt bakerovn. Man kan nærmest kjenne duften av nystekt brød. Rommet har god plass til spisebord, og gjennom store vinduer er det flott utsikt til hagen og beitene. Veggene har panel i dus rosatone, himlingen er hvitmalt og gulvet har heltre gulvbord.

Kjøkkeninnredningen er montert langs én vegg og har sorte rammefronter i tre, heltre benkeplate og kum av porselen. Oppvaskmaskin, kjøl/frys og ventilator er integrert, og ventilator har avtrekk ut. Kjøkkenet har adkomst fra gangen og stuen.

Stue og spisestue: Boligen har to fine stuer som ligger avdelt med dør. Den største stuen har adkomst fra kjøkkenet og er utmerket som spisestue. Rommet har to doble terrassedører med sprosser, som gir rommet et lyst, luftig preg. Samtidig bidrar de store vindusflatene at det blir god kontakt med terrassen og hagen. Stuen er utstyrt med vedovn, og har heltre gulv og grønnmalte vegger med brystning.

Den andre stuen har grønnmalt brystning med dekorativ mønstertapet over som matcher i farge. Rommet har to store sprossevinduer, heltre gulv og hvitmalt paneltak.

Loftstue: I andre etasje har boligen en lun, fin stue med sørvendte vinduer, heltre gulvbord og malte panelvegger i gråbeige farge. Himlingen har hvitmalt panel. Stuen har plass til sofa/godstoler, tv-møblement og bokhyller. En peisovn bidrar med god varme og ekstra hygge. Fra loftstuen er det dør til tekjøkken og en gang med verandadør.

Bad/wc/vaskerom: Boligen har bad i andre etasje og vaskerom i første. Badet har belegg på gulvet, hvite fliser på veggene og panel i taket. I 2018 ble det satt inn et frittstående, dypt badekar. Ellers har badet gulvstående toalett, dusjkabinett, servantinnredning med skap og speil med belysning. Det er dels gjort klart for et nytt bad i boden i første etasje.

Soverom og garderobe: Boligen har to koselige soverom i andre etasje med småmønstret tapet, hvitmalt paneltak og heltre gulv. Ett av soverommene har et kleskott. I loftstuen utenfor er det ekstra oppbevaringsplass i skap/kott, og det er lagringsplass i stor bod med utvendig adkomst.

Enebolig - BRA 148 kvm
Eneboligen ble oppført i 1972. Taket ble lagt om i 2010 og vinduene er skiftet i perioden 2006-2013. Planløsningen er over to etasjer med første etasje og kjeller.

1. etasje, P-rom 88 kvm: Vindfang, trapperom, gang, 3 soverom, bad/wc/vaskerom, kjøkken og stue.
Kjeller, S-rom 60 kvm: Trappegang, vaskekjeller og 3 boder.

Vindfang: Boligen har et inntrukket inngangsparti med trapp opp fra en stor terrasse. Det er også inngang på baksiden av huset, til en bod med videre adkomst til kjøkkenet. I gangen innenfor vindfanget er det vedovn.

Kjøkken: Kjøkkenet ligger i eget rom med adkomst fra gangen og skyvedør inn til stuen. I tillegg har kjøkkenet direkte inngang fra baksiden av huset via en bod. Kjøkkenet har heltre gulvbord og veggene malt panel i kremfarge som matcher innredningen. Foran kjøkkenvinduet er det plass til et lite frokostbord.

Kjøkkeninnredningen er fra 2005, med profilerte fronter, vitrineskap og laminatbenkeplater. Oppvaskkummen er i stål og både koketopp og stekeovn er integrert. Videre har kjøkkenet opplegg til oppvaskmaskin og nisje til kjøleskap. Over koketoppen er det ventilator med avtrekk ut.

Stue: Boligen har en koselig stue med plass til både sofagruppe og spisestuemøblement. Gulvet har heltre bord og veggene har malt panel. I et hjørne har stuen en murt, åpen peis som gir ekstra stemning til sofahygge og måltider.

Bad/wc/vaskerom: Boligen har et bad som ble renovert i 2006. Gulv og vegger har pene fliser i lyse naturtoner. Gulvet har varmekabler og himlingen har downlights. Videre er badet utstyrt med vegghengt toalett, dusjhjørne, servantinnredning og opplegg til vaskemaskin. I yttervegg har badet åpningsbart vindu og elektrisk avtrekksvifte. Boligen har også vaskekjeller med kum og opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe: Boligen har tre soverom i første etasje, alle med malte panelvegger og heltre gulv. To av soverommene har garderobeskap og i det tredje er det en plassbygd seng med sengegrind. I kjelleren er det lagringsplass i tre boder. En bod benyttes som trimrom og har peisovn.

Hytte - BRA ca. 45 kvm
Hyggelig hytte som ligger på oversiden av tunet og fungerer veldig godt som ekstra plass hvis man får besøk. Hytta holder en normalt god standard til hytte å være, og har panel på vegger og tregulv.  Inneholder 3 stk soverom, gang, stue/kjøkken og snurredass på eget rom. Oppvarming med peis og Jøtul vedodn. Det er innlagt strøm, men ikke vann.

Oppvarming - Teknisk
Våningshus og enebolig har både elektrisk oppvarming og vedfyring. I våningshuset er det to ved/peisovner, bakerovn på kjøkkenet og en eldre vedkomfyr. Eneboligen har peisovn i kjeller, vedovn i gangen og plassmurt åpen peis i første etasje.

Boligene har felles borehull fra 2018, og i 2022 ble det installert renseanlegg på grunn av kalk og jern i vannet. Vannprøver fra september 2022 viser god kvalitet på drikkevannet. Inntak, trykktank og renseanlegg er plassert i eneboligen. Begge boliger er koblet til felles avløpsanlegg/slamavskiller fra 1972. Det er varslet pålegg og oppgraderinger, men tidspunkt er ikke fastsatt.

Boligene har naturlig ventilasjon med ventiler i vegger og vinduer. I våningshuset er det to varmtvannsberedere på ca. 200 liter fra henholdsvis 2009 og 2018. Eneboligen har også varmtvannsbereder på ca. 200 liter. Det er montert waterguard ved bereder i andre etasje og i kjøkkenbenk i våningshuset.

Våningshuset har delvis skjult elanlegg, fra 2008 og 2017/18. Det er to paneler i våningshuset med automatsikringer. Det er 40 A hovedsikring 4 fordelingskurser på panel i andre etasje og 63 A hovedsikring med 8 fordelingskurser i første etasje. Strøminntak til våningshuset er via eneboligen, hvor det også sitter felles måler.

Eneboligen har hovedsakelig åpent ledningsnett, og sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbrytere. Det er 50 A hovedsikring og 15 fordelingskurser, inkludert stigesikringer til andre bygg. Elanlegg med inntak og nytt sikringsskap ble oppgradert i 2008.

Oppvarming, piper og ildsteder

Hovedboligen varmes opp av varmekabler og panelovner, samt 2 stk ved/peisovner. en vedovn i stue i 1. etasje og en peisovn i stue i 2. etasje. Piper av lettklinkerblokker. På kjøkkenet er det bakerovn fra 2018 samt nyere vedkomfyr.

I Våningshuset/eldre bolig er det pipe av teglstein med vedovn i gang i 1. etasje plassmurt peis i stue og peisovn i kjeller. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i uregulert område og i kommuneplans arealdel datert 24.09.2019 for LNF (landbruk, friluft og natur) med spredt bolig-, fritids- eller næringsbebyggelse.

Odel - Konsesjon

Det er konsesjonsplikt i henhold til konsesjonsloven. Det er kjøpers risiko og kostnad å oppnå konsesjon. Utfyllende informasjon om konsesjonsrisikoen står beskrevet i salgsoppgaven.
Det er ikke odel på eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker all advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen tegnes senest på kontraktsmøtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

Oppgjør

Kjøpesum og kjøpers omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være innbetalt til eiendomsmeglers klientkonto senest dagen før avtalt overtakelse. Hvis kjøper ikke ønsker en hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, må det tas forbehold om dette i budet

Tilbud om lånefinansiering og forsikringer

Landkreditt Bank kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos oss lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Landkreditt Forsikring kan gi deg forsikringstilbud på eiendommen du velger å kjøpe. Samler du flere forsikringer hos Landkreditt Forsikring, kan du få inntil 23% rabatt.

Landkreditt Bank og Forsikring er lokalt til stede i store deler av Norge og tar gjerne bank- eller forsikringspraten hjemme hos deg.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post eller SMS til ansvarlig megler på oppdraget. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett hvor legitimasjon og signatur bekreftes ved å benytte e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser anbefales derfor å ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers eventuelle mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3. Det er vedtatt endringer i avhendingsloven som trådte i kraft 01.01.2022. Som følge av endringene vil det gjelde ulike regler, om kjøper er en forbrukerkjøper eller ikke. Dette er redegjort for nedenfor: Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*: * Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye. Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges "som den er" eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.
Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen. Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.
Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått. Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers "egenandel"/ "egenrisiko"), om ikke annet er sagt i loven. Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.

Følgende gjelder ved salg til noen som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet (ikke-forbrukerkjøper): Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper selges eiendommen "som den er". Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: Endå eigedomen er selt 'som han er' eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon. I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

Matrikkeinformasjon

 • Gårdsnummer: 328
 • Bruksnummer: 2
 • Fylkesnummer: 38
 • Fylkesnavn: Vestfold og Telemark
 • Kommunenummer: 3804
 • Kommuneområde: Sandefjord - Kodal
Les mer