Samler all fondssparing

Mann sitter med et nettbrett

Fra og med 15. november samler vi all fondssparingen vår hos VPS Investortjenester.

I dag har du som kunde i Landkreditt Bank to muligheter for å opprette spareavtaler eller enkeltkjøp av fond; via sparesiden vår i nettbanken eller direkte hos VPS Investortjenester. Fra og med 15. november samler vi all fondssparingen vår i VPS Investortjenester, slik at du får totaloversikten ett sted. Du som kunde trenger ikke å foreta deg noe som helst.

Én spareavtale, flere trekk

Har du en spareavtale som består av flere fond? Frem til nå har trekkene til denne spareavtalen vært synlig som ett trekk i forfallsoversikten din. Dermed har summene blitt fordelt videre til de respektive fondene av en fondsfordelingskonto.

Nå fjernes dette leddet. Fondsfordelingskontoen avvikles fra 15. november, og fremover vil det som tidligere stod som ett trekk i din forfallsoversikt, vises som flere trekk. Ett trekk til hvert enkelt fond.

Har du spart penger på fondsfordelingskontoen?

Har du brukt denne fondsfordelingskontoen som en sparekonto, og har penger stående der, vil disse bli tilbakeført til din belastningskonto etter 15. november. Spareavtalen til fondsfordelingskontoen blir automatisk avsluttet. 

Ønsker du å fortsette å spare på en sparekonto, må du aktivt opprette en fast overføring fra belastningskontoen til sparekontoen. Trekkene til fondene du har valgt vil fortsette.

Trekk og kjøp går som det pleier

Har du en spareavtale med trekk mellom 15. til 18. november, vil du ikke se spareavtalen din, verken i nettbanken eller i VPS Investortjenester. Selv om du ikke kan se avtalene dine, vil trekket og kjøpet av fondsandeler gå som det pleier. Fra og med den 18. november er alt synlig i VPS Investortjenester.

Her finner du VPS investortjenester

Fra og med den 15. november må du logge deg inn på VPS Investortjenester for å se din fondsbeholdning og dine spareavtaler. Dette kan du gjøre fra nettbanken og sparesiden vår, eller du kan logge deg inn via Logg inn-menyen på landkreditt.no og velge Fond/pensjon.

Egne navn på VPS-kontoene dine?

I spareplattformen kan du gi de ulike spareavtalene dine egne navn, noe som er praktisk dersom du sparer til ulike formål eller til barna. Dette blir med over til VPS Investortjenester. Navnene vil ikke være på plass før etter et par dager. Om du ikke har navn på spareavtalene dine, men kunne tenke deg å skille på dem, kan du gjøre det selv i VPS Investortjenester. Her finner du en steg-for-steg-beskrivelse på hvordan du gjør det.