Trond Ulsrud ny ­distriktssjef for Oppland

Trond Ulsrud har i sommer startet opp i jobben som distriktssjef for bank. Han skal ha kontor på Gjøvik, og jobbe mot landbrukskunder i Oppland.

Trond Ulsrud har i sommer startet opp i jobben som distriktssjef for bank. Han skal ha kontor på Gjøvik, og jobbe mot landbrukskunder i Oppland.

Lars Erik Lundby fortsetter også som distriktssjef i Innlandet, og vil nå konsentrere seg om Hedmark. Det vil dermed bli et solid team i Innlandet fremover, som kan bistå på både bank, forsikring og eiendomsmegling for landbruket.

Lang erfaring fra landbruk

Trond har utdannelse fra landbruksskolen Valle, og gikk deretter fem år på Norges landbrukshøgskole på Ås, hvor han har studert økonomi og ressursforvaltning, og tatt hovedfag i foretaksøkonomi og Nærings- og bygdeutvikling.

Trond har vært i Nordeasystemet siden 2000, og kommer fra stillingen som markedssjef i Nordea Finans, hvor han har hatt ansvar for landsdekkende samarbeid innen finansiering for både anlegg og landbruk.

Dette er en solid bakgrunn, som gjør at Trond vil ha alle forutsetninger for å gjøre en god jobb som distriktssjef for landbrukskunder i Oppland.

– Jeg gleder meg til å komme ut å treffe kunder og snakke med folk, og gjennom disse samtalene finne gode løsninger på kundene sine utfordinger, sier den blide Totningen som er glad i å møte kunder og skape gode relasjoner.

Trond er født og oppvokst i Kolbu på Østre Toten, og har drevet familiegården med korn og skog siden 2010.
Trond er en engasjert kar, som både er leder i den ­lokale skigruppa, og sitter som kommunestyre­representant – i tillegg til å følge opp barna med deres fritidsinteresser.

Hvilket produkt vil du gjerne fremheve?

– Vårt Ny bonde-lån, som gir gode betingelser til bønder i etableringsfasen. Driftskreditten er også en god og rimelig løsning for de fleste bønder med store svingninger i inntekten gjennom året. Ellers vil jeg gjerne ta med at vi tilbyr bonden både bank og forsikring. Det skal lønne seg og samle alt hos en aktør – så ta gjerne kontakt, oppfordrer den nye distriktssjefen.