Heidi Grøstad ny distriktssjef for Vestfold og Telemark

Heidi Grøstad har i sommer startet opp i jobben som distriktssjef for bank. Hun skal ha kontor på Revetal, og jobbe mot landbrukskunder i Vestfold og Telemark.

Med dette starter Landkreditt opp et nytt distrikts­kontor for Vestfold og Telemark, som tilbyr solid kompetanse for bank, forsikring og eiendomsmegling for landbruket. Fra høsten treffer du også Carl Cederstolpe på forsikring og Magnus Torsøe på eiendom ved kontoret.

Godt kjent med landbruket

Heidi er vokst opp på gård i Slagen, like ved Åsgårdstrand, der de drev med slaktegris, korn og potet. Sommerferiene ble også tilbrakt på jobb i naboenes grønnsaksåkre med jordbærplukking, luking og innhøsting.

Utdannelsen har Heidi innen økonomi, administrasjon og ledelse ved høgskolen i Vestfold, og har de siste 12 årene jobbet innen bank og finans med pensjon, forsikring og investeringsrådgivning, blant annet mot landbruket.

Det er med andre ord en distriktssjef med god kunnskap om finansiering og sparing for landbruket, som nå skal ta hånd om landbrukskundene for Landkreditt Bank i Vestfold og Telemark.

– Jeg gleder meg aller mest til å bli enda mer kjent med landbruket, og få muligheten til å reise ut å treffe bøndene hjemme på gården der virksomheten deres foregår, sier Heidi.

Heidi bor i dag på Barkåker sammen med familien. På fritida er hun glad i å å være ute, og oppleve sjø og fjell, når hun ikke er opptatt med å følge opp aktive barn, trening og diverse styreverv.

Hvilket produkt vil du gjerne fremheve?

– Jeg håper at vi med lokal tilstedeværelse på både bank, forsikring, eiendom og sparing kan bidra til å hjelpe kundene med gode løsninger tilpasset deres hverdag og drift. Jeg ser også en stor fordel i landbrukskompetansen som Landkreditt har opparbeidet seg sammen med landbrukskundene gjennom mange år. I tillegg ser jeg det som en stor fordel at det er kundene selv som eier banken, sier den engasjerte distriktssjefen.