Åpningstider og frister i julen

Nå er det snart jul! Da kan det være greit å merke seg hvilke frister som gjelder hos oss.

Siste ordinære virkedag før jul er lille julaften. Første virkedag etter jul er mandag 28. desember.

Det er ingen bankoverføringer i perioden 23. til 28. desember. Penger som skal overføres før jul må overføres senest onsdag 23. desember.

Siste frist for å betale regninger før nyttår er torsdag 31. desember klokken 13.30 hvis du vil være helt sikker på at betalingen kommer med i 2020. Dette gjelder særlig om du skal betale til andre banker eller betale med KID. Første mulige forfallsdato etter nyttår er mandag 4. januar 2021.

For kunder av Nettbank Bedrift, kan det være greit å vite at utbetalingene som kjøres må være godkjent før klokken 14.00 den 31. desember for å være med på kjøringen for 2020.
 

Åpningstider i romjulen

Vil du komme i kontakt med kundeservice i romjulen, er åpningstidene 09 til 15. Unntaket er nyttårsaften. Da er åpningstiden er 08 til 12.
 

IPS og ASK

Tegning av fondsandeler i Individuell pensjonssparing (IPS) må senest bestilles 23. desember. For øvrig fondssparing må tegninger og innløsninger være oss i hende innen klokken 15.00 tirsdag 29. desember for å få kurs onsdag 30. desember, som er siste kursdato i 2020.

Frist for å opprette en aksjesparekonto (ASK) er også onsdag 23. desember.
 

BSU og GSU

Har du Boligsparing for ungdom (BSU)? For å kunne få skattefordelen for i år, kan du gjøre innbetalingen helt frem til 31. desember hvis du skal overføre fra en annen konto i banken, selv om vi ikke anbefaler å vente til siste liten med årets siste bankgjøremål.

Skal du opprette en ny BSU, anbefaler vi at du gjør dette senest lille julaften. Flytting av BSU fra annen bank i 2020 er allerede for sent, og må dermed gjøres neste år.

Sparer du i Gårdssparing for unge (GSU), kan du gjøre innbetalingen helt frem til 31. desember for å få pengene med på sparingen for 2020 hvis du skal overføre fra en annen konto i banken.

Vi i Landkreditt ønsker deg en riktig god jul!