Stem i medlemsvalget - vinn 5000 kr i fond!

Anders Sigstad trekker ut 5000 kr i fond til to heldige vinnere blant alle som deltar i medlemsvalget.
Medlemsvalget av de regionale tillitsvalgte er nå i gang, og alle som stemmer er med i trekningen av 5000 kroner i fond.

– Det er svært viktig for oss med engasjerte medlemmer. Derfor vil vi gjerne premiere to heldige vinnere blant medlemmene som engasjerer seg og deltar i valget, forklarer Anders Sigstad.

Sigstad er organisasjonssjef i Landkreditt, og ansvarlig for gjennomføringen av det årlige medlemsvalget, som foregår digitalt.

– I medlemsvalget har alle medlemmene mulighet til å fortelle oss hvem de mener bør representere sin region i Landkreditt. Disse blir regionens målbærere inn i Landkreditt, og viktige for å forme vår fremtid, forteller Sigstad.

Han oppfordrer derfor alle til å benytte muligheten til å stemme, og til å bruke de tillitsvalgte aktivt i året som kommer.

– Har du meninger eller ønsker om endringer er det ofte lurt å tipse den tillitsvalgte i din region. Den tillitsvalgte kan deretter ta med seg saken videre til vårt årsmøte. De tillitsvalgte er alltid glade for innspill fra engasjerte medlemmer, mener Sigstad.

Les mer om medlemsvalget.

To heldige vinnere

Valget avsluttes 13. februar, og da vil det trekkes ut to heldige vinnere blant alle som har deltatt. Vinnerne får fondsandeler til en verdi av 5.000 kr i ett av våre fond. De heldige vinnerne vil bli kontaktet.

Godt valg!