Sponser landsstevne for bygdeungdom

Norges Bygdeungdomslags landsstevne er en årlig bygdefestival arrangert av ungdommene selv. Til sommeren møtes de i Vestfold, og Landkreditt er hovedsponsor.

Vestfold Bygdeungdomslag er årets arrangørlag, og det forventes over 2.000 deltagere til årets stevne i Hof fra 16. til 21. juli.

De er godt i gang med planleggingen, og årets tema er «Oppdagelsesferd i Vestfold». Stevnet byr på åtte ­norgesmesterskap, enda flere NBU-mesterskap og ­andre morsomme tevlinger. Det blir også gårdsbesøk, bygdedag og sosialt samvær i leir og stevnetelt.

Hver kveld er det konsertopplevelser og dans, og ­deltagerne kan blant annet oppleve Staysman, Bjørn Rosenstrøm, Sie Gubba og Rotlaus.

– Vi er glade for at Landkreditt igjen blir med som landdstevnets hovedsponsor og dermed er med på å muliggjøre årets store høydepunkt for bygdeungdommen, sier Inger-Martha Skjelland, som er leder av hovedkomiteen for årets stevne.

Hovedkomiteen er i full gang med å planlegginen av arrangementet, hvor alt fra stevneområde og campingplass til mat og vakthold skal på plass.

Signert avtale

Organisasjonssjef i Landkreditt, Anders Sigstad, er glad for å kunne bidra til årets landsstevne. Han signerte nylig avtale som hovedsponsor, på vegne av Landkreditt.

– Det er syvende året vi er med som hovedsponsor, og vi ser at landsstevnet utvikler seg i en positiv retning med engasjerte ungdommer, tevlinger og gode sosiale møteplasser. Det er det artig å få ta del i, sier Sigstad.

Du kan lese mer om arrangementet på: nbu.no/landsstevne, eller få med deg siste nytt på facebook.com/Landsstevne