Møt oss på Agrovisjon

Første helgen i november er vi på plass på den store landbruksmessen Agrovisjon i Stavanger som byr på både utstilling, konferanse, kurs og  festmiddag.

Agrovisjon arrangeres hvert tredje år, og er en møteplass som skal bidra til faglige og teknologiske oppdateringer for landbruket. I helgen blir det både utstilling, konferanse og kurs.

Landbruksmessa er også en sosial møteplass og har både festmiddag og bondepub på programmet.

Her finner du oss

Du kan møte oss i Landkreditt for en hyggelig bank- og forsikringsprat. Vi er godt bemannet med våre spesialister innen finansiering, sparing og forsikring for landbruket. Du finner oss på stand nummer 327 i hall C. 

Møt oss også på standen til Duett As

Sammen med Duett tilbyr vi Duett MinSide, en løsning som forenkler bondens oppfølging av økonomi og regnskap.

Løsningen får veldig gode tilbakemeldinger fra våre kunder, og er et aktuelt produkt for norske bønder. 

Med Duett MinSide kan du blant annet samle alle bilagene elektronisk, og betale fakturaer uten å taste inn kid- og kontonummer. Du kan også følge med på gårdens regnskap, som til enhver tid vil være oppdatert, og dermed gir et enkelt årsoppgjør. 

Les mer om Duett MinSide

Kom gjerne innom og sjekk om dette er noe for deg. Vi kommer til å være representert på Duett sin stand nummer 331 i hall C. 

Samling for unge bønder

Fredag og lørdag blir det også samling for unge bønder, som arrangeres av Landkreditt, Felleskjøpet RA, Nortura, Tine og Rogaland Bondelag.

Deltagerne på seminaret får et rikholdig program med et bredt utvalg foredrag. Fra Landkreditt vil vi bidra med foredrag om både forsikring, økonomi og investeringer. 

Konsernsjef Ole Laurits Lønnum deltar også på samlingen, og vil gi deltagerne en innføring i hva samvirket Landkreditt står for og jobber med.