Fullspekket program på ung bonde-samling

Tiril Sjåstad er konferansier på årets unge bonde-samling, som er fullspekket med kjente navn! Du kan blant annet høre Gjert Ingebrigtsen, Olaug Bollestad og vitenskapsformidler Stian Sandø. I tillegg blir det selvfølgelig landbruksfaglige foredrag, før det hele avsluttes med at Vazelina Bilopphøggers spiller opp til fest.

Landkreditt er en av arrangørene når det inviteres til samling for unge bønder i forbindelse med Felleskjøpets landbruksmesse Bedre Landbruk.

Samlingen er på Lillestrøm lørdag 23. november, og har et fullspekket program. Det kommer kjente personligheter innen landbruket, som konsernsjef i Felleskjøpet John Arne Ulvan, leder i Norges Bondelag Lars Petter Bartnes, styreleder i Felleskjøpet Anne Jødahl Skuterud og landbruksminister Olaug Bollestad.

Ekteparet bak Tyinlam, Line og Kjell Gudmund Svien, vil holde foredraget «Vær ikke redd for å dra ei byjente til gards».

Gjert Ingebrigtsen kommer

I tillegg blir det flere spennende foredrag med personer som til vanlig ikke jobber i landbruket. Gjert Ingebrigtsen vil foredra om «Å oppdra en verdensmester», og vitenskapsformidler Stian Sandø vil snakke om bærekraftig landbruk og matproduksjon.

Konsert med Vazelina

Det blir også stor bankettmiddag med en påfølgende Vazelina-konsert. Dette blir en av de siste mulighetene til å se Vazelina Bilopphøggers live, som skal holde sin siste konsert i mars 2020, etter 40 år på landeveien.

Det tilbys ulike pakker for konferansen, der du kan velge med og uten hotell, middag og fest. Bli med da vel!

Påmeldingsfristen for å være sikret hotell er 3.11.2019.

Påmeldingsfrist for bare konferanse er 15.11.2019.