Penger å spare på bankbytte

Boligblokk

Er du på utkikk etter ny bolig, eller synes du at boliglånet ditt er for dyrt?

Stadig flere velger boliglån fra Landkreditt. Smart, synes vi. For det er penger å spare på å bytte bank.

Rangerer øverst

I Finansportalen er boliglån fra Landkreditt Bank innenfor 75 prosent belåning fortsatt rangert øverst på listen over de mest konkurransedyktige bankene.

Stadig flere boliglånskunder får øynene opp for oss, og i 2017 hadde vi en utlånsvekst i personmarkedet på nær 20 prosent.

sitatDet er skarp konkurranse, og med en beste rente på 2,12 prosent bør vi være et svært attraktivt alternativ for alle som vurderer å bytte bank.
- Lars Johannessen

Ikke utbyttefokus

Visste du forresten at du med boliglån i Landkreditt Bank blir kunde i en bank som skiller seg fra de tradisjonelle aktørene i finansnæringen?

Landkreditt er eid av et samvirke. Dette innebærer at vi ikke har utbyttefokus, men er en samfunnsaktør som reinvesterer overskuddet til kundenes beste. Vi leverer «kundeutbytte» direkte til låntakerne gjennom å ha konkurransedyktige priser over tid.

I tillegg er det viktig for oss å være enkle å bruke på nett og mobil og at dagligbanktjenestene skal være gebyrfrie.

Ingen forskjellsbehandling

Hos oss får du effektiv service, knallgode betingelser og gebyrfrie dagligbanktjenester.

Også på oversikten over rammelån på 5 millioner kroner, med inntil 60 prosent belåning, er vårt tilbud på toppen av listen hos Finansportalen.

Vi stiller ingen krav til alder, medlemskap eller at du flytter over alle dine engasjementer. Så lenge du har tilfredsstillende betjeningsevne og sikkerhet, er våre gode betingelser innen rekkevidde.