Hopp direkte til innhold

Litt aktivitet kan gjøre en stor forskjell

Sunn livsstil og sunt bankvett henger sammen. Derfor har vi opprettet Landkreditts Hallingsprettfond.

Litt aktivitet kan gjøre en stor forskjell

I samarbeid med Morgenklubben på Radio Norge, trekker vi en vinner hver uke frem mot skirennet Hallingspretten den 16. mars 2019.

Det kaller vi sunt bankvett!

Idéen om fondet dukket opp i forbindelse med samarbeidet Landkreditt Bank og Radio Norge hadde om skirennet Hallingspretten i 2016. Dette er et skirenn for folk flest som i år arrangeres for fjerde gang. 

— Vi likte koblingen mellom sunt bankvett, som er en leveregel for oss i banken, sunn økonomi og sunn livsstil. Derfor valgte vi å realisere idéen om et aktivitetsfond i 2016. For tredje år på rad ønsker vi å gjenta suksessen, sier Lars Johannessen, banksjef for personmarked i Landkreditt Bank.

Hvordan kan du bli mer aktiv?

— Dette fondet er et lavterskeltilbud for folk flest, og i fjor kom det inn nærmere 1.800 søknader om støtte til smått og stort, fortsetter Johannessen.

Alt fra tursko med pigg, barnepass, nye ski, fysisk drahjelp over dørstokken eller ny sofa som er såpass vond å sitte i at man heller går seg en tur, mener han er eksempler på mulige ting å søke om.

Deler ut 10.000 kroner hver uke

I år heves imidlertid listen, og i stedet for to ukentlige vinnere, går ukespremien på kroner 10.000 til én vinner. Landkreditts Hallingsprettfond deler nemlig ut støtte én gang hver uke i perioden frem til rennhelgen for Hallingspretten lørdag 24. mars. Vinnerne trekker vi hver onsdag i samarbeid med Morgenklubben på Radio Norge.

Vil du være med på Hallingspretten?

Hallingspretten arrangeres i år for fjerde gang i Ål i Hallingdal, og det er flere distanser og konkurranseformer å velge blant. Hva med å samle venner eller kollegaer og stille i lagtempo?