Landbruksforsikring + Landkreditt = sant

Mandag 12. november skifter Landbruksforsikring navn til Landkreditt Forsikring og blir en del av Landkreditt. Dermed samler vi bank, fond og forsikring på ett sted.

Om bloggen

I bloggen vår, Sunt bankvett, vil vi presentere aktuelle saker som er nyttig for din økonomiske hverdag. Enten du driver landbruk eller om du er personkunde, vil du finne innlegg om blant annet sparing, lån, forsikring, banktjenester og sikkerhet.

Både Landkreditt Forsikring og resten av Landkreditt er nå å finne på landkreditt.no.

Hva betyr dette for kundene og medlemmene?

Kunder av tidligere Landbruksforsikring trenger ikke å foreta seg noe. Forsikringsavtalene fortsetter slik dere kjenner dem, med samme priser og vilkår.

Nye og eksisterende kunder av Landkreditt vil, i tillegg til å ha tilgang til gode fonds- og banktjenester, nå også ha tilgang til alle typer forsikringer på samme sted, med svært gode vilkår og priser.

Med våre sterke fagmiljøer, har vi i fellesskap gode forutsetninger for å utvikle enda bedre og mer sømløse tjenester og produkter fremover.

Vi skal fortsatt være markedsleder innen landbruk og tilby alle våre kunder produkter og tjenester med konkurransedyktige betingelser.

Vi sier takk!

I helgen var vi på plass på Agroteknikk på Lillestrøm. Der lanserte vi Landkreditt Forsikring med en egen takkekampanje. Vi synes nemlig landbruket fortjener en takk for den store jobben som gjøres for at vi hver dag kan forsyne oss av verdens beste matfat her i Norge.

Vi inviterer alle til å bli med og sende en takk til en de mener fortjener det.  Er det noen du synes fortjener en takk? Send en takk, du også!