Her får du den beste boliglånsrenten

Ikke betal for mye for boliglånet ditt, stod det nylig å lese i VG. I oversikten over de billigste bankene på boliglån, er Landkreditt på topp.

I artikkelen fra 7. juni presenterer VG en oversikt over bankene som tilbyr den beste boliglånsrenten. Oversikten baseres på tall fra Finansportalen. For boliglån på to millioner ligger Landkreditt på toppen av listen. Der befant vi oss også i desember, da VG sist gikk gjennom markedets beste boliglånstilbud.

– Vi skal tilby våre kunder konkurransedyktige priser over tid. Når vi igjen befinner oss i topp blant de billigste bankene på boliglån, så viser vi at vi gjør nettopp dét, sier Lars Johannessen, vår banksjef for personmarked..

Renten 2,12 prosent er ikke lett å matche. I tillegg til å tilby den laveste renten, krever vi verken etablerings- eller termingebyrer av kundene våre.

Alder ingen hindring

Noen av markedets billigste boliglån forutsetter en ung låntaker, eller kanskje en spesiell geografisk tilknytning. Vi skiller ikke på alder, geografi eller medlemskap i visse organisasjoner i prisingen av våre boliglån. Det vi forutsetter, er at låntakeren har tilfredsstillende sikkerhet og betjeningsevne. Alder er ingen hindring.

– Vi behandler kundene likt, med lik pris for lik risiko. Prisene er som de er i prislisten, og de er ferdig prutet. Vi opererer ikke med særavtaler for den enkelte. Vi mener dette er en ryddig måte å gjøre det på, og det gir en stor grad av forutsigbarhet og gjennomsiktighet for kunden, fortsetter Johannessen.