Grønt lys for selvbetjente boliglån

Selvbetjente boliglån Landkreditt

Visste du at du som kunde av Landkreditt Bank nå kan søke og få innvilget boliglån – helt selvbetjent?

Lån til bolig

  • Rente fra 1,79 %
  • Ingen krav til alder
  • Ingen termingebyr

Søk boliglån

Nylig slo vi på bryteren for helautomatiske boliglånssaker. Lånesøknader som møter visse kriterier får grønt lys til å gå videre i en automatisert prosess, hele veien til og med signering av dokumenter. Fra du søker og til lånedokumentene kan være ferdig signert, går det kun få minutter. 

Kundene kan dermed søke og få innvilget lån, uten å være i kontakt med en saksbehandler, og helt uavhengig av åpningstider og filialer. 

Selvbetjente lån er ikke bare tilgjengelig for våre eksisterende kunder. Det er også mulig å bli kunde underveis i prosessen. 

Stort potensiale i teknologien 

–Det er et stort potensiale for effektivisering og bedre utnyttelse av digital teknologi. Vi er en ren nettbank som skal holde lave og konkurransedyktige priser. En høy grad av automatisering gjør dette mulig, sier Einar Storsul, avdelingsdirektør for Marked og IKT.

Selvbetjente boliglån vil bidra til å få ned tidsbruk og ventelister, til fordel for kundene. Ikke minst er det tidligere arbeidskrevende prosesser for de ansatte som nå blir enklere og raskere.

–Nå ser vi frem til å se flere grønne lånesøknader komme inn denne veien, og forhåpentligvis gi en opplevelse av en smidig, enkel og effektiv prosess for kundene, avslutter Storsul.