Glade vinnere av Hallingsprettfondet

Hallingspretten ble arrangert for fjerde gang 24. mars 2018, og for tredje år på rad har vi delt ut penger fra Landkreditts Hallingsprettfond i forkant av rennet.

Om bloggen

I bloggen vår, Sunt bankvett, vil vi presentere aktuelle saker som er nyttig for din økonomiske hverdag. Enten du driver landbruk eller om du er personkunde, vil du finne innlegg om blant annet sparing, lån, forsikring, banktjenester og sikkerhet.

Siden januar har totalt ti heldige vinnere fått hele 10.000 kr hver fra Landkreditts Hallingsprettfond. Pengene har gått til alt fra slalåm- og friluftsutstyr til kitekurs og løypepreparering. Vinnerne har blitt presentert av Morgenklubben på Radio Norge.

Stort engasjement

– Det har vært et stort engasjement, og det takker vi for! Vi håper at vi har inspirert mange til en sunnere livsstil og hverdag. Vi mener det er en fin kobling mellom sunt bankvett og en sunn livvstil og vil gjerne bidra til at flere kommer seg i aktivitet, sier Lars Johannessen, leder for personmarked i Landkreditt Bank.

Humor, selvinnsikt og selvkritikk med glimt i øyet, går igjen i mange av søknadene. Dette vitner om at mange ser mulighetene for at Landkreditts Hallingsprettfond kan hjelpe dem over den tunge dørstokkmila og ut i aktivitet.

Fornøyde vinnere

Av vinnerne i år kan vi nevne Merete som fikk nytt turutstyr til hele familien, og Anne som fikk dra på kitekurs for å friske opp gamle kunster. Kristin fikk kajakk til seg selv og redningsvest til hunden, slik at de sammen kan dra på tur.

Det var også en del vinnere som søkte for å glede flere enn seg selv. Vi trakk blant annet ut Lunner treningsvenner som fikk nytt treningsutstyr til sine felles turer og treninger. Skogly Barnehage på Kringsjå fikk kjøpe langrennutstyr for at alle barna kunne delta på barnehagens skiskole. Dette vil gi mange barn en god skistart, og forhåpentligvis mye skiglede i årene som kommer.

Vinnerne har blitt publisert fortløpende i sendingene til morgenklubben, og på Facebooksidene til både Morgenklubben og Landkreditt Bank.

– Nå håper vi at også alle andre lar seg inspirere og realiserer sine ønsker for å få mer aktivitet inn i hverdagen. Det er ofte små grep som skal til for å gjøre en stor forskjell, avslutter Lars Johannessen.

Takk for alle søknader, og alt positivt engasjement!

 

De glade vinnerne som fikk 10.000 kroner hver fra Landkreditts Hallingsprett fond er:

Jannicke Hvam

Slalomutstyr til seg selv og barna

Martin Gram

Fallskjermutstyr

Merete Ravndal

Turutstyr til familien

Anne Wedul

Kitekurs

Skogly Barnehage, Kringsjå

Skiutstyr til barnehagens skiskole

Ronny Hansen

Kano til familien

Lunner treningsvenner

Treningsutstyr til trimgruppe

Madelen Haugen

Skiutstyr

Stølsvidda løypelag

Drift av løypemaskin

Kristin Haugen Bjertnes

Kajakk og redningsvest til seg selv og hunden