Frister og åpningstider i julen

Skal du gjøre betalinger i julen? Her finner du informasjon om julens åpningstider og hvilke frister som gjelder frem mot nyttår.

Vi er på vei inn i julehøytiden, og det er enkelte tidsfrister som er verdt å merke seg.

IPS

Tegning av fondsandeler i Individuell pensjonssparing (IPS) må senest bestilles 21. desember. For øvrig fondssparing må tegninger/innløsinger være oss i hende innen klokken 15.00 torsdag 27. desember.

Fristen for å opprette aksjesparekonto er 28. desember. Årsoppgaven ankommer i din nettbank i begynnelsen av januar.

BSU og GSU

Har du Boligsparing for ungdom? For å kunne få skattefordelen for i år, anbefaler vi at du gjør overføringen senest fredag 28. desember hvis du skal overføre fra en annen konto i banken. Skal du overføre fra en annen bank, er siste frist torsdag 27. desember. Da kan du være sikker på at pengene er på kontoen før årsskiftet.

Skal du opprette en ny BSU, må dette gjøres senest 27. desember. Flytting av BSU fra annen bank i 2018 er allerede for sent, og må dermed gjøres neste år.

Sparer du i GSU, anbefaler vi at innbetalingen gjøres senest 28. desember for å få pengene med på sparingen for 2018.

Tidsfrister

I perioden 22. til 26. desember er det ingen bankoverføringer. Penger som skal overføres til jul, må overføres senest fredag 21. desember.

Siste frist for å betale regninger før nyttår er mandag 31. desember klokken 13.30. Første mulige forfallsdato etter nyttårsaften er onsdag 2. januar 2019.

For å være helt sikker på at pengene er på plass før årsskiftet, anbefaler vi at overføringene skjer fredag 28. desember eller før.

For kunder av Nettbank Bedrift, kan det være greit å vite at utbetalingene som kjøres må være godkjent (bekreftet) før klokken 14.00 den 31. desember for å være med på kjøringen for 2018.

Vi i Landkreditt ønsker deg en riktig god jul!