Boliglån i toppsjiktet

Med vår knallgode rente holder vi fortsatt stand i toppen av renteoversiktene.

På Finansportalens liste over de billigste lånetilbudene for 3 millioner kroner med 75 prosent belåning, ligger Landkreditt Bank fortsatt på topp, med en beste rente på 2,12 prosent.

Helt siden Landkreditt Bank begynte å tilby boliglån i 2002, har vi og våre gunstige betingelser vært å finne i toppsjiktet av renteoversiktene.

Ingen forskjellsbehandling

Vi stiller ingen krav til alder, medlemskap eller at du flytter over alle dine engasjementer til oss. Hvor gammel du er, har heller ingenting å si for hvilken rente du får. Vår beste rente er innen rekkevidde for alle med tilfredsstillende betjeningsevne og sikkerhet.

Lars Johannessen

– I Landkreditt Bank behandler vi kundene likt. Vår beste rente er innen rekkevidde for alle som har en tilfredsstillende sikkerhet og betalingsevne, sier Lars Johannessen, banksjef for personmarkedet.

– Prisene våre er ferdig prutet – de er som de ser ut i prislistene. Vi tar dessuten ingen etablerings- eller termingebyr. Enkelt og forutsigbart for kunden, fortsetter han.

Lånet søker man raskt og enkelt via bankens nettside.

Annerledesbanken

Som kunde i Landkreditt Bank er du en del av et fellesskap som skiller seg fra de tradisjonelle aktørene i finansnæringen. Landkreditt Bank er nemlig eid av et samvirke.

Denne organisasjonsformen innebærer at vi ikke drives av utbytte, men at vi i større grad er en samfunnsaktør som reinvesterer overskuddet til kundens beste. Nettopp derfor kan vi levere «kundeutbytte» direkte til låntakerne våre gjennom konkurransedyktige priser.