Hopp direkte til innhold

Sunn livsstil og sunt bankvett

Litt aktivitet kan gjøre en stor forskjell! Derfor har vi opprettet Landkreditts Hallingsprettfond.

Idéen om fondet dukket opp i forbindelse med samarbeidet Landkreditt Bank og Radio Norge hadde om skirennet Hallingspretten i 2016. Dette er et skirenn for folk flest som arrangeres for tredje gang i år.

— Vi likte koblingen mellom sunt bankvett, som er en leveregel for oss i banken, sunn økonomi og sunn livsstil. Derfor valgte vi å realisere idéen om et aktivitetsfond i fjor. I år ønsker vi å gjenta suksessen, sier Lars Johannessen, banksjef for personmarked i Landkreditt Bank.

Hvordan kan du bli mer aktiv?

— Dette fondet er et lavterskeltilbud for folk flest, og i fjor strømmet det inn med søknader om støtte til smått og stort, fortsetter Johannessen.

Alt fra tursko med pigg, barnepass, nye ski, fysisk drahjelp over dørstokken eller ny sofa som er såpass vond å sitte i at man heller går seg en tur, mener han er eksempler på mulige ting å søke om.

Slik fungerer Landkreditts Hallingsprettfond

Landkreditts Hallingsprettfond deler ut støtte to ganger hver uke i perioden frem til rennhelgen for Hallingspretten lørdag 8. april. Vinnerne trekker vi i samarbeid med Morgenklubben på Radio Norge.

Vil du være med på Hallingspretten?

Hallingspretten arrangeres i år for tredje gang i Ål i Hallingdal, og det er flere distanser og konkurranseformer å velge blant. Hva med å samle venner eller kollegaer og stille i lagtempo?

Les mer om Hallingspretten

Siste fra bloggen

Kjenner du tidstyven din?

13. juli 2017

Mange synes det er nytteløst å planlegge dagen fordi det alltid kommer noe i veien. Her kan du få noen tips til hvordan du kan ta styringen.

Positive utsikter i aksjemarkedene

6. juli 2017

Etter 8 år med lave renter og stimulansepakker fra sentralbankene er det nå tegn til vekst i verdensøkonomien. Likevel forventes fortsatt lav styringsrente her hjemme i minst to år til.

Leier jord og er fornøyd

5. juli 2017

Begrepet «selveiende bonde» står høyt i Norge. I Skottland er 65 prosent av bøndene forpaktere, og det ser ut til at de lever rimelig greit med ordningen.