På jakt etter bedre rente? Stadig flere velger Landkreditt

Hos oss får du effektiv service, knallgode betingelser og gebyrfrie dagligbanktjenester.

I Finansportalen er boliglån fra Landkreditt Bank innenfor 75 prosent belåning nå rangert øverst på listen over de mest konkurransedyktige bankene.

Vi setter ingen krav til alder, medlemskap eller at du flytter over alle dine engasjementer. Alle som har tilfredsstillende betjeningsevne og sikkerhet nyter godt av betingelsene i Landkreditt Bank.

Dessuten, visste du at du med boliglån i Landkreditt Bank blir kunde i en bank som skiller seg fra de tradisjonelle aktørene i finansnæringen?

Landkreditt Bank er eid av et samvirke. En slik organiseringsform innebærer at vi ikke har utbyttefokus, men er en samfunnsaktør som reinvesterer overskuddet til kundenes beste. På denne måten kan vi levere «kundeutbytte» direkte til låntakerne våre gjennom å løpende ha konkurransedyktige priser. I tillegg er det viktig for oss å være enkle å bruke på nett og mobil og at det du gjør ofte skal være gebyrfritt

Landkreditt Bank, som er landets største aktør innen utlån til landbruk, har en sterk ambisjon om å vokse seg større i personmarkedssegmentet. E24.no omtalte nylig den kraftige veksten vi opplever og våre planer fremover.