På boligjakt? Velg den billigste banken

Landkreditt Bank er rangert øverst på Finansportalens liste over de mest konkurransedyktige bankene som tilbyr lån inntil 75 prosent av boligverdien.

Tidsskriftet Dine Penger har beregnet priser på boliglån som VG viser til i i en artikkel publisert 8. august.

På toppen av listen over de billigste lånetilbudene for 3 millioner kroner med 75 prosent belåning, ligger Landkreditt Bank, med en beste rente på 2,12 prosent.

— Det er skarp konkurranse, og med en beste rente på 2,12 prosent bør vi være et svært attraktivt alternativ for alle som vurderer å bytte bank, sier Lars Johannessen, banksjef for personmarked i Landkreditt Bank.

Ingen særkrav

— Vår beste rente er dessuten ikke knyttet til alder, medlemskap i visse organisasjoner eller geografi. Så lenge du har tilfredsstillende sikkerhet, betjeningsevne og god betalingshistorikk, er den innenfor rekkevidde for alle, fortsetter han.

Raskt og enkelt å søke lån

Vår beste boliglånsrente er ikke bare for unge eller kunder med førstehjemslån, men for alle som har tilfredsstillende betjeningsevne og sikkerhet. Lånet gis med sikkerhet i boligen, og vi tilbyr lån inntil 75 prosent av boligens verdi. 

Søk boliglån

Er du på jakt etter ny bolig, eller synes du boliglånet ditt er for dyrt? Vi tilbyr vår beste rente til alle med tilfredsstillende betjeningsevne og sikkerhet, uavhengig av alder. Hos oss får du effektiv service, knallgode betingelser og gebyrfrie dagligbanktjenester.

Også på oversikten over rammelån på 5 millioner kroner, med inntil 60 prosent belåning, er Landkreditt Bank på toppen av listen.

Til kundenes beste

Dessuten, visste du at du med boliglån i Landkreditt Bank blir kunde i en bank som skiller seg fra de tradisjonelle aktørene i finansnæringen?

Landkreditt Bank er eid av et samvirke. En slik organiseringsform innebærer at vi ikke har utbyttefokus, men er en samfunnsaktør som reinvesterer overskuddet til kundenes beste. På denne måten kan vi levere «kundeutbytte» direkte til låntakerne våre gjennom å løpende ha konkurransedyktige priser. I tillegg er det viktig for oss å være enkle å bruke på nett og mobil, og at det du gjør ofte skal være gebyrfritt.