Hopp direkte til innhold

Nå kan du betale kontaktløst med klokken

Med Fitbit Pay får du nå muligheten til å betale kontaktløst med klokken i butikker.

Følg bloggen vår

Hold deg oppdatert på det som rører seg innen finans og landbruk. Vi kaller det sunt bankvett!

Les bloggen her

Kunder med Landkreditt Mastercard får nå ytterligere en trygg og enkel måte å betale kontaktløst i butikk. Med treningsklokken Fitbit Ionic betaler du enkelt ved å «blippe» klokken mot kortleseren.

Samarbeidet mellom Landkreditt Mastercard og Fitbit gjør det mulig å betale kontaktløst med Ionic på terminaler som støtter kontaktløs betaling.

- Måten å betale på endrer seg raskt og vi ønsker å følge utviklingen og være tilstede på ulike plattformer. Dette er et eksempel på hvordan bankene må jobbe med partnere, kunnskap og teknologi i tiden fremover, sier direktør marked og IKT i Landkreditt, Einar Storsul.

Hvordan fungerer det? 

Betalingsløsningen fungerer på samme måte som kontaktløs betaling med kort. For at man skal kunne betale i butikk med treningsklokken, må du laste ned Fitibit-appen. Etter at kredittkortet er lagt inn via Fitbit-appen, gjøres betalinger ved å holde inne den venstre knappen på klokka til kortet vises på klokkeskjermen. Deretter holder du klokka mot betalingsterminalen til bekreftelse vises på terminalens skjerm.

Når lanseres klokkene i Norge?

Klokken er allerede tilgjengelige på markedet og du kan bruke ditt Landkreditt kredittkort. For å få tilgang til pay-tjenesten må du oppdatere appen til nyeste versjon.