Vi har den beste renten

I en oversikt i VG topper vi nok en gang listen over de billigste bankene på boliglån.

Raskt og enkelt å søke lån

Vår beste boliglånsrente er ikke bare for unge eller kunder med førstehjemslån, men for alle som har tilfredsstillende betjeningsevne og sikkerhet. Lånet gis med sikkerhet i boligen, og vi tilbyr lån inntil 75 prosent av boligens verdi. 

Søk boliglån

Økonomimagasinet Dine Penger har beregnet priser på boliglån som VG viser til i i en artikkel publisert 5. desember.

Oversikten viser at vi igjen topper listen over de billigste bankene på boliglån. Renten 2,12 prosent er ikke lett å matche. I tillegg til å tilby den laveste renten, krever vi verken etablerings- eller termingebyrer av kundene våre. 

Eid av et samvirke

Noe av det som skiller oss fra de tradisjonelle aktørene i finansnæringen er at vi er eid av et samvirke.

- Vi skal ha lønnsom drift, men vi er ikke lønnsomhetsfokusert for å gi et eierutbytte. På den måten kan vi levere kundeutbytte direkte gjennom å løpende være meget konkurransedyktig på pris og ved å tilby gebyrfrie dagligtjenester, sier konsernsjef Ole Laurits Lønnum.

Vår beste rente til alle

Vi tilbyr vår beste rente til alle med tilfredsstillende betjeningsevne og sikkerhet, uavhengig av alder, medlemskap i visse organisasjoner eller geografi. Hos oss får du effektiv service, gode betingelser og gebyrfrie dagligbanktjenester.

På toppen av listen over de billigste lånetilbudene for 3 millioner kroner med 75 prosent belåning, ligger vi, med en rente på 2,12 prosent.

Vi topper også listen over de billigste rammelånene for 5 millioner kroner med 60 prosent belåning, med en rente på 2,28 prosent. (Finansportalen.no: 27. november).