Hopp direkte til innhold

Sommerkonkurranse

Skaffer du deg BankID på mobil er du med i trekningen av pengepremier.

I sommer kan du på enkelt vis bli med i trekningen om å vinne pengepremier, samt veldig flotte luftsofaer fra oss i Landkreditt Bank.   

Konkurransereglene er enkle og greie. Det eneste du trenger for å være med i konkurransen er nemlig BankID på mobil. Enten du har BankID på mobil fra før eller aktiverer det nå, er du med i trekningen.

Konkurranseregler

Opprett BankID på mobil innen 27. august, og bli med i trekningen av 1.000 kroner på konto, og en luftsofa!
BankID på mobil bestiller du i nettbanken.

Vi trekker ut fire vinnere som hver får 1.000 kroner utbetalt til sin konto. I tillegg sender vi også en stilig luftsofa til hver av vinnerne. Premiene trekkes i slutten av august. Vinner du, blir du kontaktet av Landkreditt Bank. 

La mobilen bli din kodebrikke

BankID er en elektronisk legitimasjon, som du blant annet kan bruke til å logge inn i nettbanken og til å signere dokumenter elektronisk, for eksempel dersom du skal legge inn et bud på eiendom. 

Har du BankID på mobil, trenger du ikke å bruke kodebrikken. Din påloggingsinformasjon er da trygt lagret i mobilens SIM-kort, og mobilen blir din kodebrikke. Løsningen anses å være like sikker som øvrig BankID.

Du aktiverer enkelt BankID på mobil i nettbanken. Husk at du må ha BankID hos oss for å kunne bestille BankID på mobil i nettbanken vår.

Hvordan aktiverer jeg BankID på mobil?