Åpningstider og frister i julen

Skal du overføre penger eller betale regninger i julen, er det noen frister du må passe på.

Har du Boligsparing for ungdom? For å kunne få skattefordelen for i år, anbefaler vi at du gjør innbetalingen senest 29. desember. Da kan du være sikker på at pengene er på kontoen før årsskiftet.

Sparer du i GSU, anbefaler vi at du innbetalingen senest torsdag 29. desember for å få de med på sparingen for 2017.

Tidsfrister

For andre innbetalinger som skal være gjort i 2017, anbefaler vi at overføringen skjer fredag 29. desember innen klokken 13.30. Da kan du være sikker på at pengene er på plass før årsskiftet. 

I perioden 23. til 26. desember er det ingen bankoverføringer. Penger som skal overføres til jul, må overføres senest 22. desember.

Husk frister for IPS

Ønsker du å tegne fondsandeler i Individuell pensjonssparing (IPS), må dette bestilles senest 22. desember. For øvrig fondssparing må tegninger/innløsinger være oss i hende innen klokken 15.00 torsdag 28. desember.

Bruker du Nettbank Bedrift, må utbetalingene som kjøres være godkjent (bekreftet) før kl. 14.00 den 29. desember, for å være med på kjøringen for 2017.

Årsoppgaven finner du i nettpostkassen i begynnelsen av januar.

Bankens åpningstider

Vi holder stengt julaften, og 1.-2. juledag. I resten av romjulen (27.-29. desember) når du oss fra kl. 09.00 til 15.00. På nyttårsaften holder vi stengt.

Vi i Landkreditt Bank ønsker deg en riktig god jul!