Hopp direkte til innhold

Vi fornyer nettbanken!

Tirsdag 14. juni fikk nettbanken et aldri så lite ansiktsløft skal gi en bedre brukeropplevelse.

Tilpasningsdyktig

I sin nye drakt blir nettbanken responsiv. Det vil si at den tilpasser seg skjermstørrelsen du bruker. Dermed vil den fungere likt, uavhengig av om du bruker den på mobil, nettbrett eller pc.

Enklere og mer oversiktlig

Vi har gjort en betydelig ryddejobb på forsiden, og den fremstår nå som mer oversiktlig, noe som har vært etterspurt fra kundene.

Det skal være enkelt å bruke nettbanken. Derfor har vi også forenklet menyen, slik at du enklere finner frem til de funksjonene du bruker mest.

Brukere har vært med og testet underveis. Dette har gitt oss verdifulle innspill i prosessen. Alt i alt handler det om å gi en bedre brukeropplevelse, noe vi tror og håper at vi lykkes med når vi nå gjør oss klar til å lansere den fornyede nettbanken for alle kunder.

Fornyet, men velkjent

Når du logger deg inn, vil du raskt se at utseendet er endret. Det er likevel ikke slik at vi har kastet alt over bord og startet på nytt. Tvert i mot vil det være flere elementer som vil føles kjente og kjære.

Alle endringer krever tilvenning. Vi oppfordrer alle til å gå i gang og bruke nettbanken så snart som mulig. Prøv deg frem, og snart vil du være like godt kjent i den nye versjonen som i den gamle.

Velkommen til fornyet nettbank! Logg inn i nettbanken.

Mest lest

Risiko eller ikke – hvordan sparer du?

1. september 2016

Markedet forventer at vi fortsatt vil ha lave renter i lang tid fremover. Hvordan skal du best skal ivareta dine penger i et lavrenteregime?

Unngå sleipe svindlere

25. november 2016

Får du en e-post som tilsynelatende er fra Skatteetaten i disse dager, bør du være ekstra oppmerksom.

Setter tall på stordriftsulempene

8. juni 2016

Større avstander gjør at store gårdsbruk har høyere kostnader per produsert enhet, Kostnad til drivstoff per liter produsert melk er 60 prosent høyere på store enn små bruk. NIBIO har satt tall på dette.