Hopp direkte til innhold

Rekordsterk volumvekst

Vi hadde en sterk volumvekst i 2015, med henholdsvis 24 prosent i personmarkedet og 9,5 prosent i landbruket. 

Vårt fokus på landbruket som kundegruppe er sterkt. Samtidig skal vi bli en sterkere aktør også blant boliglånskundene, noe som er nedfelt i vår vekststrategi:

Konsernsjef i Landkreditt Bank, Ole Laurits Lønnum. Foto.— Vi skal utjevne forskjellen mellom porteføljene våre. Med en solid volumvekst på 24 prosent i personmarkedet og 9,5 prosent i landbruket, leverer vi på strategien. Dette er god risikostyring, og med høyere totalvolumer oppnår vi dessuten økt effektivitet og bedre resultater over tid, sier konsernsjef Ole Laurits Lønnum.

— Vi er også en bank for personkundene – ikke kun for bøndene. Den betydelige veksten på utlån til personmarkedet viser at stadig flere får øynene opp for oss og våre meget konkurransedyktige betingelser. Samtidig ser vi de som søker ikke forringer porteføljens risikoprofil. Det er vi godt fornøyd med, sier Lønnum.

Vi tilbyr for tiden en beste rente på boliglån på 1,99 prosent. Denne prisen er ikke knyttet til alder, medlemskap eller geografi, men er oppnåelig for alle. Beste rente på landbrukslån er på 2,95 prosent og den laveste i bankens historie.

Historisk gode resultater

Landkreditt Bank konserns resultater øker fra 123 millioner i 2014 til 148 millioner i 2015.  Landkreditt konserns resultat for 2015 er på hele 508 millioner. Dette påvirkes i stor grad av salget av Landkredittgården i Karl Johans gate 45. Resultatene er historisk gode.

Siste fra bloggen

5 sjekkpunkter for din maskinpark

23. mai 2017

Nei, dette handler ikke om vedlikehold av maskinene dine. Her får du i stedet 5 raske tips om hvordan du skal vurdere maskininvesteringer.

Hold PC-en din oppdatert

15. mai 2017

Datavirus utnytter sårbarhet i operativsystemet Windows. Her er noen enkle råd for å unngå at problemet rammer deg.

Lån til bolig

  • Rente fra 2,10 %
  • Ingen krav til alder
  • Ingen termingebyr

Søk boliglån