Hopp direkte til innhold

Medlemskap gir fordeler

Gjennom medlemskap i Norges Bondelag oppnår du fordeler – også her hos oss.

Selv om du som låntaker og medlem i Landkreditt allerede har tilgang på mange fordeler, som medlemslån med historisk lav rente, er det andre fordeler med å være medlem av Norges Bondelag. 

Blant medlemsfordelene du får gjennom samarbeidsavtalen vi har med Norges Bondelag, er medlemskonto uten årsgebyr på kort, rabatter på pensjon og gode spareprodukter.

Fremmer landbruk over hele landet

Norges Bondelag jobber for økt matproduksjon på norske ressurser, produsert på en bærekraftig måte som gir trygg mat til alle.

Bondelaget jobber for både bønder og forbrukere, og alle som er opptatte av norsk matproduksjon bør være medlemmer av Norges Bondelag. 

Kunnskap

Enten du vil holde deg oppdatert på landbruksnæringen, eller trenger informasjon i forbindelse med en landbruksrelatert sak, kan et medlemskap i Bondelaget være nyttig.

Som medlem får du blant annet Bondebladet i postkassen hver uke. Gjennom “Min side” på bondelaget.no har du dessuten tilgang til standardavtaler for blant annet jordleie, utleie av jakt og tomtefestekontrakt. Som medlem har du også krav på en gratis innledende telefonsamtale med en av Bondelagets advokater om du skulle trenge advokatbistand.  

Bondelaget har også flere gode medlemsfordeler til sine medlemmer (ekstern lenke). 

Her kan du lese mer om fordelene Bondelagsmedlemmer får hos oss

Mest lest

Risiko eller ikke – hvordan sparer du?

1. september 2016

Markedet forventer at vi fortsatt vil ha lave renter i lang tid fremover. Hvordan skal du best skal ivareta dine penger i et lavrenteregime?

Unngå sleipe svindlere

25. november 2016

Får du en e-post som tilsynelatende er fra Skatteetaten i disse dager, bør du være ekstra oppmerksom.

Setter tall på stordriftsulempene

8. juni 2016

Større avstander gjør at store gårdsbruk har høyere kostnader per produsert enhet, Kostnad til drivstoff per liter produsert melk er 60 prosent høyere på store enn små bruk. NIBIO har satt tall på dette.

Siste landbruksnyheter

Optimisme blant naboene våre

7. mars 2017

EUs lønnsomhetsindeks for landbruket viser en positiv tendens andre halvår 2016. Etter flere perioder med nedadgående trend, ser det ut til at optimismen er tilbake.

Stadig flere bønder med høy gjeld

28. februar 2017

Bondens gjeld økte med 5 prosent i 2015. Rentekostnadene gikk ned med 7 prosent. Fortsatt har kvinner i landbruket lavere gjeld enn menn.

Priser og markeder for jord endrer seg

24. februar 2017

Russland ser ut til å være et alternativ hvis du er ute etter rimelig, god jord. Men selv dansk jord med sine stive priser anbefales nå for investorer.