Markedets beste boliglånsrente

Norges Bank valgte å la renten forbli urørt ved siste rentemøte, men det gjør ikke vi. Vi kutter nå boliglånsrenten og får en ny beste rente på 1,99 prosent.

Den nye beste renten på 1,99 prosent er for boliglån over 2 millioner innenfor 75 prosent av boligens verdi, og er oppnåelig for alle kunder med tilstrekkelig sikkerhet og betalingsevne. Dette gjør den til markedets beste boliglånsrente for alle*.

- For oss er alle kunder like viktige. Derfor er ikke alder, geografi eller medlemskap i bestemte organisasjoner avgjørende for hvilken rente du får på boliglånet ditt. Så lenge betjeningsevne og sikkerhet er på plass, er vår beste rente innen rekkevidde for alle, sier konsernsjef Ole Laurits Lønnum.

Norges Bank lot styringsrenten forbli uendret ved rentemøtet 17. desember. Når vi nå likevel setter ned renten på boliglån, er det i tråd med våre planer om å vokse.

Vi er i gang med en vekststrategi som skal styrke oss i konkurransen om kundene. Personmarkedet er stadig viktigere for oss, og med en beste rente på 1,99 prosent er vi godt posisjonert i kampen om boliglånskundene, fortsetter Lønnum.

God vekst i 2015

Stadig flere låner til bolig hos Landkreditt Bank. Frem til og med 31.12.2015, økte volumet på boliglån med 27 prosent i 2015.

- Vi opplever meget god vekst både i landbruket og i personmarkedet i 2015, noe vi naturligvis er svært fornøyde med. Det gir oss et solid utgangspunkt for vekststrategien vi er i gang med, sier Lønnum avslutningsvis.

Rører ikke innskuddsrenten

Selv om renten på boliglån nå settes ned, forblir innskuddsrentene de samme.

Lånekalkulator: Sjekk hva boliglånet vil koste deg

Renteendringene trer i kraft umiddelbart for nye kunder, og fra 8. mars for eksisterende kunder.

 

*I følge Finansportalen.no per 07.01.2016