Hopp direkte til innhold

Sunn livsstil og sunt bankvett

Litt aktivitet kan gjøre en stor forskjell! Derfor har vi opprettet Landkreditts Hallingsprettfond som gir deg støtte til det du mangler for å komme i gang. I samarbeid med Morgenklubben på Radio Norge trekker vi to vinnere hver uke.

Idéen om fondet dukket opp i forbindelse med samarbeidet Landkreditt Bank har med Radio Norge om skirennet Hallingspretten 2016. Dette er et skirenn for folk flest som arrangeres for andre gang i år, med 3000 deltagere.

— Vi likte koblingen mellom sunt bankvett, som er en leveregel for oss i banken, sunn økonomi og sunn livsstil, sier Lars Johannessen, banksjef for personmarked i Landkreditt Bank. Derfor valgte vi å realisere idéen om et aktivitetsfond.

Hvordan kan du bli mer aktiv?

— Dette fondet er et lavterskeltilbud for folk flest, og vi regner med å få inn søknader om støtte til smått og stort, fortsetter Johannessen.

Alt fra tursko med pigg, barnepass, nye ski, fysisk drahjelp over dørstokken eller ny sofa som er såpass vond å sitte i at man heller går seg en tur, mener han er eksempler på mulige ting å søke om. 

Slik fungerer Landkreditts Hallingsprettfond

Landkreditts Hallingsprettfond skal dele ut støtte to ganger hver uke i perioden frem til rennhelgen for Hallingspretten lørdag 19. mars. Vinnerne trekker vi i samarbeid med Morgenklubben på Radio Norge.

Vil du være med på Hallingspretten?

Antall deltagere er doblet fra i fjoråret når Hallingspretten arrangeres for andre gang i Ål. Det er opprettet nye distanser og konkurranseformer. Hva med å samle venner eller kollegaer å stille i lagtempo?