Sunn livsstil og sunt bankvett

Litt aktivitet kan gjøre en stor forskjell! Derfor har vi opprettet Landkreditts Hallingsprettfond som gir deg støtte til det du mangler for å komme i gang. I samarbeid med Morgenklubben på Radio Norge trekker vi to vinnere hver uke.

Idéen om fondet dukket opp i forbindelse med samarbeidet Landkreditt Bank har med Radio Norge om skirennet Hallingspretten 2016. Dette er et skirenn for folk flest som arrangeres for andre gang i år, med 3000 deltagere.

— Vi likte koblingen mellom sunt bankvett, som er en leveregel for oss i banken, sunn økonomi og sunn livsstil, sier Lars Johannessen, banksjef for personmarked i Landkreditt Bank. Derfor valgte vi å realisere idéen om et aktivitetsfond.

Hvordan kan du bli mer aktiv?

— Dette fondet er et lavterskeltilbud for folk flest, og vi regner med å få inn søknader om støtte til smått og stort, fortsetter Johannessen.

Alt fra tursko med pigg, barnepass, nye ski, fysisk drahjelp over dørstokken eller ny sofa som er såpass vond å sitte i at man heller går seg en tur, mener han er eksempler på mulige ting å søke om. 

Slik fungerer Landkreditts Hallingsprettfond

Landkreditts Hallingsprettfond skal dele ut støtte to ganger hver uke i perioden frem til rennhelgen for Hallingspretten lørdag 19. mars. Vinnerne trekker vi i samarbeid med Morgenklubben på Radio Norge.

Vil du være med på Hallingspretten?

Antall deltagere er doblet fra i fjoråret når Hallingspretten arrangeres for andre gang i Ål. Det er opprettet nye distanser og konkurranseformer. Hva med å samle venner eller kollegaer å stille i lagtempo?