Hopp direkte til innhold

Landkreditt Utbytte hevder seg i toppen

Tre år etter oppstart kan aksjefondet Landkreditt Utbytte vise til veldig god risikojustert avkastning og over tusen fornøyde kunder.

Fondet har i perioden gitt en gjennomsnittlig årlig avkastning på 13,8 prosent, og det resultatet er oppnådd med markedets laveste kurssvingninger, såkalt volatilitet. 

Stor interesse fra profesjonelle investorer 

Fondet har også kommet på radaren til mange av de profesjonelle investorene i det norske markedet.

Landbruksforsikring, som har en investeringsportefølje på over 550 millioner kroner i aksje- og rentefond, har plassert et relativt betydelig beløp i Landkreditt Utbytte.

Administrerende direktør Håvard Jens Djupedal sier i en kommentar at 2015 var et utfordrende år i finansmarkedene.

- Vi er opptatt av å utøve vår kapitalforvaltning med lav til moderat risikoprofil, og aksjefondet Landkreditt Utbytte har vist at de kan levere god risikojustert avkastning over tid. Vi valgte derfor å øke vår investering i dette fondet gjennom 2015, avslutter han.

Siste fondsartikler

En god nyhet til norske småsparere

21. september 2017

Med aksjesparekonto blir det enklere for privatpersoner å spare i aksjer og aksjefond. Nå kan du kostnadsfritt bestille aksjesparekonto hos oss.

Bedre skattemotivert pensjonssparing

18. september 2017

Sparing som reduserer skatten din, er alltid fristende. Endelig har myndighetene skjønt at de måtte gjøre noe med en ordning som ikke fungerte. Her er den nye pensjonssparingen.