Hopp direkte til innhold

Historisk lav rente på landbrukslån

Det lave rentenivået skal også komme landbruket til gode, mener vi. Derfor er vår beste rente for landbrukslån på historisk lave og svært konkurransedyktige 2,95 prosent. 

Da renten på landbrukslån krøp under tretallet, var det første gang i bankens levetid. Det er landbrukslånene gårdskreditt og medlemslån som har en beste rente på 2,95 prosent. Renten på driftskreditt er på 3,40 prosent - og markedets beste i følge rentebors.no, mens beste rente på generasjonsskiftelån er 2,65 prosent.

Forutsigbarhet er viktig

Marianne KirchoffVårt formål er å bidra til bedre økonomi for medlemmene og landbruket gjennom å tilby gode bank- og finanstjenester.

- Dette innebærer at vi tilbyr medlemmene våre best mulig pris ut fra vurdering av risiko. Vi tenker langsiktig i våre kundeforhold, og jobber hver dag med å finne gode løsninger sammen med kundene, sier Marianne Kirchoff, banksjef for landbruk.

Som et samvirke av låntakere, behandler vi medlemmene våre likt. Det betyr at lik risiko gir lik pris. Våre priser vil dessuten være konkurransedyktige over tid, sammenlignet med andre.

- Vi driver ikke med lokketilbud, men gir gode betingelser som står seg godt på lang sikt, fortsetter Kirchoff.

Kompetente og tilgjengelige

Vi har landets sterkeste kompetansemiljø innen landbruksfinansiering, med 25 medarbeidere som kun jobber med landbruk. Ikke minst har vi fem distriktssjefer som representerer oss lokalt, og som gjerne stiller til en bankprat hjemme hos deg.

Søk landbrukslån

Lån til landbruket

  • Rente fra 2,95 %
  • Gode og forutsigbare betingelser
  • Ingen termingebyr
  • Egen kunderådgiver

Søk landbrukslån

Relaterte saker

Positive utsikter i aksjemarkedene

6. juli 2017

Etter 8 år med lave renter og stimulansepakker fra sentralbankene er det nå tegn til vekst i verdensøkonomien. Likevel forventes fortsatt lav styringsrente her hjemme i minst to år til.