Hopp direkte til innhold

En rentefest forbeholdt de unge?

Nei, sier vi. Vår beste boliglånsrente på 1,99 prosent holder stand som markedets beste som ikke er knyttet til verken alder, geografi eller visse medlemskap.

Er du en ung voksen som skal kjøpe din første bolig, finnes det i dag en rekke gunstige boliglånstilbud. Er du derimot over 34 år og skal etablere deg med familien i nytt hus, blir det fort dyrere.

Ingen krav til alder

Vi er én av et fåtall banker som ikke stiller denne type krav ved innvilgelse av billigste boliglånsrente.

Så lenge du har tilfredsstillende betalingsevne og sikkerhet, er billigste boliglånsrente innenfor rekkevidde for alle kunder - uansett alder, medlemskap i organisasjoner eller annet.  

Boliglånsrente fra 2,10 %

Vår beste boliglånsrente på 2,10 % er fortsatt markedets beste som gjelder for alle typer kunder. Denne renten gjelder for finansiering innenfor 80 prosent av lån på to millioner.

Det kan være mange tusenlapper å spare på å bytte bank - og du trenger ikke være en 24 år gammel førstegangskjøper for å få et virkelig godt tilbud!

Det kan med andre ord være mange penger å spare på å bytte bank - og du trenger ikke være en 24 år gammel førstegangskjøper for å få et virkelig godt tilbud!

Bytt bank i dag!