Hopp direkte til innhold

Årets landlige spire

Står du i startgropa som landlig gründer? Eller har du kommet i gang og har planer om å utvide eller satse videre? Meld på deg selv eller noen du kjenner til årets landlige gründerkåring!

I fjor var det Anna Haugstad Avdem og Avdemsbue på Lesja som ble kåret til Årets Landlige Spire i gründerkåringen vi lanserte sammen med Lev Landlig. I år kan det bli deg!

Er du en gründer som tar utgangspunkt i landlige omgivelser, tradisjoner eller kvaliteter, som driver publikumsrettet innen et av Lev Landligs redaksjonelle områder; som reiseliv eller overnatting, nisjebutikker, mat, håndverk eller håndarbeid? Meld deg på! Kåringen skal løfte fram aktører som er i startgropa med sin virksomhet eller har planer om utvidelse, og inspirere disse til å satse videre.

Juryen vil vektlegge potensial til å skape lokal entusiasme, stolthet og engasjement, og at foretaket bidrar positivt til landlig verdiskaping i vid forstand.

Slik foregår kåringen

Blant alle påmeldte til kåringen, vil redaksjonen i Lev Landlig plukke ut 10 kandidater. Disse 10 presenteres i bladet og på Facebook-siden til Lev Landlig og Landkreditt Bank, og leserne inviteres til å stemme frem hvem av disse som skal vurderes av juryen. Det er juryen som kårer vinneren i løpet av høsten 2016.

Dette er juryen