Hopp direkte til innhold

Vi kutter renta

Nå kutter vi rentene for våre kunder både i landbruks- og personmarkedet. Boliglånsrenta kuttes med inntil 0,25 prosentpoeng til en ny beste rente på 2,50 prosent, mens landbrukslån kuttes med inntil 0,30 til en ny beste rente på 3,20 prosent.

Konsernsjef Ole Laurits Lønnum. Foto.

Med ny beste rente for boliglån på 2,50 prosent, har Landkreditt Bank markedets beste boliglånstilbud som gjelder for alle typer kunder. Det vil si at vår beste rente ikke er knyttet til alder, geografisk tilhørighet eller bestemte organisasjoner. Den er for alle kunder, så lenge betjeningsevne og sikkerhet er tilfredsstillende.

Når vi nå setter ned renta på landbrukslån, gjør vi et større sprang enn det Norges Bank gjorde med styringsrenta på rentemøtet 18. juni. Sist vi kuttet renta på landbrukslån, var så sent som 7. mai. Det betyr at vi til sammen har satt ned renta med 0,45 prosentpoeng siden forrige rentemøte.

- Våre kunder skal til en hver tid ha én av markedets beste renter. Med dagens rentekutt fortsetter vi å levere på denne strategien, sier Ole Laurits Lønnum, konsernsjef i Landkreditt Bank.

- Vi er inne i en periode med historisk lave renter, noe også våre kunder skal få nyte godt av. For oss er det dessuten et viktig prinsipp å praktisere likebehandling av kundene. Det gjør vi gjennom å tilby lik pris for lik betjeningsevne og sikkerhet, sier Lønnum videre.

Renteendringen trer i kraft umiddelbart for nye kunder, og fra 25. august for eksisterende kunder.

Våre prislister finner du her