Hopp direkte til innhold

Nå kutter vi rentene

Vi kutter rentene for våre kunder i landbruket og personmarkedet. Renten på landbrukslån havner, for første gang i bankens historie, under tre-tallet og får en ny beste rente på 2,95 prosent. Ny beste boliglånsrente er 2,25 prosent, noe som er et av markedets beste boliglånstilbud.

For første gang siden banken ble etablert, tilbys landbrukskundene nå lånerente under tre-tallet. Renten på landbrukslån kuttes med inntil 0,25 prosentpoeng, noe som gir en ny beste rente på 2,95 prosent. Renten på driftskreditt settes ned til 3,40 prosent, mens generasjonsskiftelån får ny rente på 2,65 prosent.

— Det lave rentenivået som preger dagens marked, skal også komme landbruket til gode. Derfor er det svært gledelig at vi nå kan tilby landbrukslån med rente under tre prosent, for første gang i vår historie, sier konsernsjef Ole Laurits Lønnum.

Beste rente oppnåelig for alle

Boliglånsrenten settes også ned med inntil 0,25 prosentpoeng, noe som gir en beste boliglånsrente på 2,25 prosent. Dette er et av markedets aller beste boliglånstilbud, og det gjelder for alle typer kunder.

— Vår beste rente er oppnåelig for alle kunder, så lenge betjeningsevne og sikkerhet er tilfredsstillende. Det spiller ingen rolle hvor mange år du er, eller om du er medlem av en bestemt organisasjon – alle kunder er like viktige for oss, og har de samme mulighetene, sier Lønnum videre.

Renteendringene på lån trer i kraft umiddelbart for nye kunder, og fra 10. desember for eksisterende kunder.

Ny innskuddskonto for landbruket

Som følge av det lave rentenivået i markedet, gjør Landkreditt Bank også enkelte justeringer av innskuddsrentene.

Banken kommer dessuten til å lansere en ny innskuddskonto spesielt for landbruket. Kapitalkontoen for landbruket vil ha bankens beste rente på 1,80 prosent.