Hopp direkte til innhold

Landbrukslån fra 2,95 prosent

For første gang siden etableringen av banken kan vi tilby landbrukslån med rente under tre-tallet, når vi nå kutter renten på landbrukslån med inntil 0,25 prosentpoeng til en ny beste rente på 2,95 prosent.

Det er landbrukslånene gårdskreditt og medlemslån som får en ny beste rente på 2,95 prosent etter dagens rentekutt. Renten på driftskreditt settes ned til 3,40 prosent, mens generasjonsskiftelån får ny rente på 2,65 prosent.

— Det lave rentenivået som preger dagens marked, skal også komme landbruket til gode. Derfor er det svært gledelig at vi nå kan tilby landbrukslån med rente under tre prosent, for første gang i vår historie, sier konsernsjef Ole Laurits Lønnum.

Renteendringene på lån trer i kraft umiddelbart for nye kunder, og fra 10. desember for eksisterende kunder.

Skal vokse

Lån til landbruket

  • Rente fra 2,95 %
  • Gode og forutsigbare betingelser
  • Ingen termingebyr
  • Egen kunderådgiver

Søk landbrukslån

Vi er i gang med en mer offensiv strategi, med mål om å ta markedsandeler både i landbruket og i personmarkedet. Selv om vi nå ønsker flere kunder i personmarkedet, skal vi fortsatt være bøndenes bank, og fokuset på landbruket er sterkt.

— Med bedre resultat og større forvaltningskapital, øker vi vår evne til å konkurrere på pris og ta risiko for landbruket. Alt i alt står vi sterkere i det å fylle vårt formål, som er å bedre økonomien til våre medlemmer i landbruket gjennom å tilby gode bank- og finanstjenester, sier Lønnum.

Ny innskuddskonto for landbruket

Som følge av det lave rentenivået i markedet, gjør vi også enkelte justeringer av innskuddsrentene.

Vi kommer dessuten til å lansere en ny innskuddskonto spesielt for landbruket. Kapitalkontoen for landbruket vil ha bankens beste rente på 1,80 prosent.