Hopp direkte til innhold

eFaktura/EHF

Bestill ditt digitale kontaktpunkt mot kunder og offentlige virksomheter. Nå kan du som kunde av Landkreditt Bank effektivisere dine forretningsprosesser ved å utveksle digitale dokumenter med dine kunder og leverandører!

eC AccessPoint er en tjeneste som leveres av EVRY til våre kunder og som understøtter virksomheter som skal sende eller motta elektronisk meldinger i henhold til EHF-standarden. Tjenesten ligger som et kontaktpunkt mellom deg og dine kunder og leverandører.

Via eC AccessPoint kan din virksomhet bruke PEPPOL aksesspunkt-infrastrukturen til å utveksle handelsmeldinger i EHF format med alle som er tilknyttet et aksesspunkt, det vil si alle statlige virksomheter samt et stort antall private enkeltmannsforetak.

Hva tilbyr eC AccessPoint

Full kvitteringsfunksjonalitet

eC AccessPoint gir deg kvittering for alle utgående fakturaer, slik at du har sikkerhet for at ingen fakturer «blir borte i posten».

Sjekk av alle meldinger

Dine kunder og leverandører er sikret at alle elektroniske meldinger de mottar fra deg oppfyller EHF-standarden. eC AccessPoint sjekker alle meldinger mot standarden og gir deg beskjed om eventuelle feil så du kan rette dem opp.

Loggføring

Alle meldinger som formidles gjennom eC Accesspoint blir loggført. Loggen oppbevares som standard i 18 måneder, og dokument kan hentes frem ved tvist mellom usteder og mottaker om innhold i dokument.

Stabilitet og trygghet

EVRY, vår leverandør av denne tjenesten, er Nordens største møteplass for elektronisk samhandling mellom virksomheter. Deres formidlingstjenester har svært høy stabilitet og overvåkes døgnet rundt hele året.

Skulle dere ha behov utover det som er nevnt ta dette videre med Evry i bestillingsprosessen.

Slik kommer du i gang med eC Access Point

Ofte stilte spørsmål

Lurer du på noe vedrørende eC AccessPoint, sjekk EVRY sine svar på ofte stilte spørsmål.